SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Birmingham'ın Antrell Harris, 100 ve 200'de şehir bölüm başlıklarını yakalar

hulya

New member
Her gün antrenman yaptığı aynı stadyumda yarışan Antrell Harris, Perşembe günü şehir bölümü saha şampiyonalarında ev çimini savunmaya çalıştı.

Ve hiç yaptı.

Birmingham kıdemli erkek çocuklarını 100 metre kazandı ve yaklaşık 90 dakika sonra 200 metreyi kazanmaya devam etti. Harris, 10.92 saniyede 100 kazandı ve 21.66'da 200'i kazanmak için geri çekişe öne geçti ve Granada Hills 'Justin Hart'ı saniyenin dokuzdajı tuttu.

Simi Valley Invitational'da o etkinlikte (21.32) kişisel olarak en iyisini yapan Harris, “Özellikle 200'ü kazanmak istedim çünkü en iyi yarışım ve bunu kanıtlamak zorunda kaldım” dedi. “Devlet için amacım ikinci günü yapmak.”

Buluşmanın en çok beklenen yarışlarından biri olan 400 metre, en yakınlardan biri olduğunu kanıtladı. Hart final turunda öne geçti ve 47.45'te Venedik'ten Nathan Santa Cruz tarafından geç bir vuruş yaptı.

Hart, “Kollarımı pompalamaya devam etmeliydim ve formumu son 50 metre tutmalıydım” dedi. “Zor bir yarış olacağını biliyordum. Devlet için hedeflerim 400 ve 21.10'da 46.6 veya 200 için daha düşük olacak.”

Carson Sprinter Christina Gray 100 ve 200 metrede şampiyon olarak tekrarladı.

Carson'dan Christina Gray, Perşembe günü Birmingham Lisesi'ndeki Şehir Bölümü Atletizm Şampiyonalarında 200 metrelik çizgiye liderlik ediyor.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

“Her iki yarışta nasıl koştuğum için mutluydum,” dedi Junior, 100'de 12.07'de ve 200'de 24.62'de bitirdikten sonra Colts'ın birincilik 4×100 bayrak takımında çapa çalıştırdıktan sonra. “Negatif rüzgar, özellikle 200'de PRS almamı engelledi, çünkü daha uzun. Devletin buluşmasını seviyorum ve son iki yıldır orada olsaydım, umarım tekrar yapabilirim.”

Gala kıdemli Deauna Louis, ön hazırlıklarda en hızlı zamanları gönderdikten sonra hem 100 engelde (14.87) hem de 300 engelde (46.12) şampiyon olarak tekrarladı.

“Bu yıl kesinlikle daha hızlıyım … PR'm 14.46 ve 100'de şehir rekoru kırmaya gidiyordum, ancak kısa sürdü,” dedi akademisyenler için Virginia'daki Hampton Üniversitesi'ne giden ancak pistte yürümeyi planlıyor. “Geçen bahar eyaletinde 100'de 300 ve 10. yaşındaydım. Amacım her ikisinde de final yapmak.”

Granada Hills'den Savanah Williams 57.22'de kızların 400'ünü kazandı ve Kuzey Hollywood'un Ananya Balaraman 5 dakika 3.75 saniyede 1.600 metreyi kazandı ve daha sonra 2: 16.90'da 800'ü kazanmak için son 40 metrede öne geçti.

Santee's Angeles Feliciano, 11: 25.75'te kızların 3.200'ünü kazandı ve Charles Simon 9: 38.77'de erkeklerin 3.200'ünü kazandı. Carson, 4: 02.77'de 4×400 kız yarışını ve Palisades (3: 23.98) erkek yarışında Granada Hills'i (3: 24.15) zorla aldı.

Venedik'ten Lawrence Kensinger, Perşembe günü 55 feet atışla atış kazandı.

Lawrence Kensinger, ikinci denemesinde 55 feet atışla atış kazandı. Devletin Clovis'te buluşması için yüksek umutları var.

“Atışa odaklanmak için futboldan ayrıldım” dedi. “Bu sporu seviyorum. Sana karşı sensin. Eğer bir hata yaparsan senin üzerinde; kazandığınızda da bu senin üzerinde.”

Kensinger, dokuzuncu ve 10. sınıflarda futbol takımındaydı, birinci sınıf öğrencisi olarak savunma sonu ve ikinci sınıfta savunma mücadelesi oynadı.

Geçen yıl City Prelims'de en iyi atışı 55-9 olan Kensinger, “Eyaletteki amacım ikinci günü yapmak” diye ekledi. “Genç yılım için altmış feet bir rüya olurdu. İşte o zaman en iyi köpeklerle birlikte olduğunuzu biliyorsun.”

Marshall'dan Oleana Taalman Koch, kızların yüksek atlamasını kazanmak için çubuğu 5 feet 2 inçte temizliyor.

Birmingham'dan Mandell Anthony, erkeklerin uzun atlamasını 21 feet 9¾ inçlik bir sıçrama ile kazandı ve Marshall'dan Oleana Taalman Koch kızların yüksek atlamalarını kazanmak için 5-2 temizledi.

Granada Hills takım unvanlarını süpürdü, kızlar Carson'un dokuz düz rekor çizgisini bitirdi.

Uzun zamandır yarış başlatıcısı Saul Pacheco, 43. Şehir Finalleri toplantısında çalışmaktan onurlandırıldı. 1956 Banning mezunu ve burada yarım erkek ve 1961 UCLA mezunu, 1962'den 1965'e kadar 82. Havadan Bölüm'de paraşütçü olarak görev yaptı ve 25 yıl boyunca Carson'da atletizm ve saldırı hattı koçu oldu.

Birmingham'dan Mandell Anthony Perşembe günü uzun atlamayı kazandı.