SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Birmingham'ın Henry Aslikyan üçüncü şehir güreş unvanını yakalar

hulya

New member
Henry Aslikyan, Roybal Learning Center'daki Cumartesi günü şehir bölümü güreş şampiyonalarından bahsederken “Sadece eğlenmek için buradayım” dedi.

Ve neden olmasın? Kazandığınızda her zaman eğlencelidir.

Birmingham Junior hiçbir zaman en ufak bir endişe ipucunu göstermedi, bir çift ilk dönem pimiyle kolay görünmesini sağladı, daha sonra üçüncü bireysel unvanına ve ilk 113 kiloluk bölümde teknik bir düşüş.

Aslikyan, “Üniversitedeki en düşük ağırlık 125 olduğu için biraz daha büyümem gerekiyordu” dedi. “4 yaşımdan beri paspaslar üzerinde yuvarlanıyorum ama 9 yaşındayken gerçekten güreşmeye başladım. Bundan önce jimnastik yaptım.”

Geçen yaz Ürdün Amman'da, U17 Dünya Şampiyonalarında Bronz Madalya'yı ele geçirdi ve zaten Michigan'a bağlı.

Birmingham'ın Henry Aslikyan, Cumartesi günü Roybal Öğrenme Merkezi'ndeki 113 kiloluk bölümde şehir bölümü bireysel güreş unvanını kazandı.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

“Oradaki antrenörleri seviyorum ve ekibimde bazı Cali oğlanlarım olacak” dedi. En büyük ayarı hava olabilir: “Orada soğuyabilir.”

Ermenistan'da başarılı bir güreşçi olan Babası Meruj'ın vesayeti altında, Aslikyan'ın yüksek beklentileri var – yani başka bir şehir unvanı ve iki eyalet unvanı. Büyük bir anlaşma yok.

Panorama City'den 17 yaşındaki “Bunun için yoldayım … bu benim amacım” dedi. “126 olmaya çalışacağım [pounds] Gelecek yıl ve gelecek yıl U20 takımını yapmak istiyorum. ”

Cumartesi günkü final turunda Aslikyan, San Fernando'dan Matthew Gonzalez'e karşı ilk periyotta 11 puanlık bir liderlik yaptı, daha sonra teknik düşüşle 20-3 ile kazanmak için birkaç hızlı yayından kaldırma ekledi.

Arka arkaya 106 poundluk başlıktan sonra Aslikyan bu kış bir ağırlık sınıfını yükseltti ve aynı zamanda baskındı, Doc B Invitational'da yakın bir kararla sadece bir kez kaybederek, sayısız kez analiz ettiğini iddia ettiği bir maç ve Bakersfield'daki Mechanics Bank Arena'da 27 Şubat 1 Mart ayında aynı rakiple buluşması durumunda intikam almayı dört gözle bekliyor.

Birmingham'ın Arno Vartanyan gövdesi, Cumartesi günü 126 kiloluk finalde San Fernando'nun Jorge Palacios'u çarptı.

Patriots teknik direktörü James Medeiros, “Öğrenmek için açık fikirli harika bir çocuk” dedi. “O kadar iyi, çok koçluk. Tekniğini geliştirmek istiyor ve bana her zaman sorular soruyor. ”

İkinci sınıf olarak, Aslikyan bir devlet şampiyonluğu kazanan ikinci şehir güreşçisi oldu ve bittiğinde üçünü yapabilirdi. San Fernando'dan Jonny Parada, 2013 yılında 126 kiloluk devlet bölümünü kazandı, ancak ertesi yıl beşinci oldu.

Aslikyan'ın şehir tarihinin en başarılı erkek güreşçisi olarak mezun olmak istediği bir sır değil – ve yolunda. Dördüncü bir şampiyonluk kazanırsa, San Fernando'nun Andy Moro'ya (1996-1999) katılarak bunu başaran sadece altıncı çocuk olurdu, Raphael Reynolds (2002-2005), Mike Solis (2005-28), Rashaad Reynolds (2006 ila 2006-28) 2009) ve Willie German (1999-2002), ancak hiçbiri bir devlet unvanını yakalamadı.

Aslikyan, bölümlerinde finalleri yapan dokuz Birmingham erkek çocuklarından biriydi. Arno Vardanyan bir yıl önce 120 kiloluk şampiyonluğu aldıktan sonra 126'da kazandı, Arman Arutiunian 145'te kazandı, Gregory Torosian 150 kiloluk şampiyonluğu (geçen yıl 145'te kazandı) yakalayarak kutladı ve Slava Shahbazyan birinci oldu. 165 kiloluk unvanını almak için dönem pimi.

Birmingham'dan Elizabeth Reyes, Granada Hills'in Maya Magana'yı Cumartesi günü Roybal Learning Center'da 155 kiloluk şampiyonluğu kazanmak için sabitledikten sonra kutluyor.

Sonbaharda Wilmington Banning'de linebacker olarak All-State Futbol Onurları kazanan Wyoming'e bağlı kıdemli Steven Perez, San Fernando'nun David Torres'e göre 13-4 büyük bir kararla 215 kiloluk unvanını kazandı.

San Fernando'dan Johnny Alvarez, 132 kiloluk finalde Birmingham'ın Roman Arakelyan'ı 15-0 yendi ve Granada Hills'ten Lincoln McClenahan üçüncü periyodun başlarında bir tersine döndü ve Patriots'un en iyi tohumlu Jessie Pena 4-3'ü 138'de üzmek için asıldı.

Birmingham, 2011-12'den beri programı pilotluk eden Medeiros yönetiminde hanedanına devam etti. Erkekler üst üste yedi şehir takımı şampiyonluğu yaptı ve ikincisi San Fernando (209.0) karşısında sağlıklı bir marj için 280.5 puan kazandı. Birmingham Girls, Banning (133.0) ve Granada Hills (133.0) ile dördüncü düz takım unvanını 256.0 puanla kazandı.

Kıdemli Avy Perez, Eagle Rock'tan Cecile Ranciere'i sabitlemek ve dördüncü şehir bireysel unvanı için 105 kiloluk kız bölümünü kazanmak için 11 saniyeye ihtiyaç duydu. Birmingham takım arkadaşlarının birçoğu da ağırlık derslerini kazandı. Marlene Garcia 100'de kazandı, Delilah Barragan 110, Diana Barone 135'te 15 saniyelik bir iğne kazandı, Adelaida Fernandez 140'da kazandı ve Elizabeth Reyes Granada Hills'den Maya Magana'yı 155'e düştü.