SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Culver City ikilisi eyalet pistinde 400'de iki katına çıkmayı hedefliyor

hulya

New member
Morgan Maddox ve Duaine Mayrant, Cumartesi günü Clovis'teki Buchanan Lisesi Gaziler Stadyumu'nda düzenlenen eyalet atletizm şampiyonasında Culver City'de “ikiye” imza atabileceklerini umuyorlar.

Cuma günkü ön elemelerde, her biri belki de en zorlu yarış olan 400 metre koşusunda, en iyi ayarlanmış sporcuları bile nefessiz bırakan ovalin etrafında topyekün bir sprintte kendi elemelerinde birinci oldu.

Mayrant'ın 47.60'lık derecesi erkekler arasında dördüncü en hızlı zamandı ve elemelerde Northview'den Dylan Ochoa'nın saniyenin yüzde 36'sı kadar gerisindeydi. Culver City'nin genç oyuncusu geçen sezon pistte bile koşamadı.

Kişisel rekoru 47.09'la Güney Bölümü finallerinde belirlenen ve geçen hafta eşitlenen Mayrant, “Dylan beni Masters'ta yenmeden önce lig finallerinde eyalette 1 numaraydım” dedi. “Ben de 800'ü çalıştırıyorum ama 400 ve 200 favorilerim. Bugün hak kazanmaya çalışıyordum, PR yapmaya çalışmıyordum. Eğer ikimiz de kazanırsak harika olur… planımız bu.”

Bu arada Maddox, kızlar 400 sıralamasında en yüksek dereceyi 53.62 ile elde etti ve Cumartesi günkü şampiyona sıcağında Güney Bölümü 2 şampiyonluğunu kazanarak elde ettiği 53.50'lik PR'yi kırmak ve ikinci sıraya yerleşmekten başka bir şey istemiyor. geçen hafta Moorpark'taki Masters Meet'te.

“Aynı gece California Bilim Merkezi'nde mezuniyet balom vardı. [near USC]” dedi Maddox, Masters'ta ikinciliğini açıklayarak. “Farklı insanlarla koşuyoruz ama aynı antrenmanları yapıyoruz ve her zaman birbirimizi heyecanlandırıyoruz. Planımızı yarın uygulamamız gerekiyor ve bu gerçekleşecek.”

Mt. Miguel'den Brandon Arrington Jr. (ortada), 100 metre koşusunun ilk etabında Granada Hills'ten Jordan Coleman'ı (solda) yenerek bitiş çizgisine ulaştı.

Son sınıf öğrencisi henüz üniversiteye nerede gideceğine karar vermedi, ancak 200'de (23.60 ile en hızlı dereceyi elde ettiği) veya Cumartesi günü 400'de galip gelirse işe alım görevlilerinin dikkatini çekecekti.

Cuma günü hiçbir yarış erkekler 100 metre koşusu kadar heyecan yaratmadı. Mt. Miguel'den ikinci sınıf öğrencisi olan San Diego Bölüm şampiyonu Brandon Arrington Jr., Bakersfield ikinci sınıf öğrencisi Jalen Ford'un kazanmasından sadece birkaç dakika sonra rüzgarın yardımıyla 10.27 ile en hızlı sıralama zamanını – bu yılın Kaliforniya'daki en hızlı zamanı – açıkladı. onun rüzgar destekli 10.34'te ısı. Long Beach Poly birinci sınıf öğrencisi Benjamin Harris, Heat 2'yi 10.52'de (yine rüzgar destekli) üçüncü kez en hızlı şekilde kazandı.

Granada Hills kıdemli ve son Şehir Bölümü şampiyonu Jordan Coleman, Heat 1'de Arrington'un ardından genel olarak en iyi dördüncü dereceyi alarak 10.36'lık kişisel rekorunu elde etti. Cumartesi günkü finallerde son beş sırayı Concord De La Salle birinci sınıf öğrencisi Jaden Jefferson (10.40), Los Alamitos genç Devin Bragg (10.49), Los Altos kıdemli Nathaniel Guillory (10.51), Eastvale Roosevelt kıdemli Jeremiah Harris (10.53) ve Valencia ikinci sınıf öğrencisi Brian Bonner aldı. (10.57).

Her üç elemenin de ne kadar hızlı olduğunun bir göstergesi, geçen hafta Güney Bölgesi Ustalar Buluşması'nı kazanmak için 10.36'lık dereceyle koşan Piskopos Alemany birinci sınıf öğrencisi Demare Dezeurn'ün 10.59 koşmasına rağmen 1. Grupta sadece altıncı ve genel klasmanda 13. sırada yer alması ve sıralamaya girememesiydi. finaller.

“PR'mi bağladım, bu yüzden memnunum. … Her zaman biraz daha sert çıkmam gerektiğini hissediyorum ama başlangıcı ve sonu iyiydi,” dedi Coleman. “Yarın yanımda iki süper hızlı adam olacak, bu yüzden son 15 metrede kollarımı pompalamaya devam etmem ve finiş boyunca formumu korumam gerekecek.”

Gardena Serra'dan şu anda Oregon'da bulunan Rodrick Pleasant, geçen yıl son sınıfta 10.20'lik eyalet rekorunu kırdı ve “şimdiye kadarki en hızlı” unvanı tehlikedeyken bir şey açık: orada irade yeni erkekler 4×100 bayrak yarışı eyalet şampiyonu olun.

Granada Hills etkinliğe 40.29'luk dereceyle (eyalet tarihindeki en hızlı beşinci ve bu yıl ülkedeki sekizinci en hızlı zaman) katıldı ve Cuma günü kolayca elemeyi kazandı, ancak arka gergiden sarı bir bayrak çekildi ve birkaç acı verici dakikanın ardından Highlanders şunu öğrendi: bölge ihlali yapmışlardı ve Cumartesi günkü finallere çıkmayacaklardı.

Coleman, “Eyalette ne zaman DQ yaparsanız, bu sizi etkileyecektir” dedi. “Neden olduğuna dair hiçbir açıklama alamadık ama bunun üzerinde duramadım.”

Pistte sopayı hareket ettirmekte hiç zorluk çekmeyen Calabasas kızları, Cuma günkü ilk elemede 45.90'lık en yüksek sıralama derecesiyle 45.71'lik Masters çabasını takip ederken, onları Heat 2 galibi Long Beach Poly (45.99), Heat 3 galibi Carson (45.99) takip etti. 46.10) ve Oaks Christian, eyalet 100 metre şampiyonu Niya Clayton'ın parlak dayanağı sayesinde Ayala'yı 46.33'te Heat 4'ün galibiyetine taşıdı.

4×100'de üçüncü ayağı koşan, 400'de kalifiye olmak için sıralamada üçüncü olan ve ardından çapayı koşan kıdemli Zoe Ray, “Gelişecek yerler var, ancak bu gece dinlenmemiz gerekiyor ve yarın için kendimi iyi hissediyorum” dedi. Coyotes'un 4×400 bayrak yarışının ayağı Long Beach Poly'nin ardından genel klasmanda ikinci oldu.

Sherman Oaks Notre Dame'dan JJ Harel, Cumartesi günkü eyalet yüksek atlama finallerine yükselmek için 6-6'lık skorla çıtayı temizliyor.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Arrington (20.55) ve Coleman (20.83) da elemelerini kazandılar ve 200 sıralamasında en hızlı iki sıralama turunu elde ettiler; Bragg (21.25) üçüncü ve Poly birinci sınıf öğrencisi Julius Johnson (21.46) dördüncü oldu.

Etkinlikteki önceki en iyi performansı geçen yıl Arcadia'da 21.01 olan Coleman, “200 büyük bir PR'ydi” diye ekledi. “Bugün iki halkla ilişkiler ödülü aldım, genel olarak kendimi güçlü hissettim ve yarın her ikisinde de madalya kazanabileceğime eminim.”

Coleman Cumartesi günkü bireysel etkinliklerine gücünü korumak için 4×400 bayrak yarışını atlamamayı tercih etti.

Ventura mesafe koşu fenomeni Sadie Engelhardt eyalete aklında iki hedefle geldi: art arda üçüncü 1600 kronunu kazanmak ve Cougars'ın 4×800 bayrak yarışını kazanmasına yardımcı olmak. Beklendiği gibi, finali tamamlayan gruptan hemen ayrılarak ilk gole doğru ilk adımı attı ve dört turluk serisini 4:50.52'de kazanarak tüm elemelerde lider oldu. Cumartesi günü, geçen baharda ikinci sınıfta kırdığı 4:33.45'lik rekoru kırmaya çalışacak.

Uzun atlama ve yüksek atlamada aynı anda yarışmak, Birmingham kıdemli Deshawn Banks için sorun değildi; ilk denemede her iki yüksekliğini de geçerek yüksek atlamada tüm elemeleri 6-6 önde geçti. Notre Dame ikinci sınıf öğrencisi JJ Harel ve Mater Dei üçüncü sınıf öğrencisi Brandon Gorski de 6-6 ilerleyenler arasındaydı.

Geçen yıl eyaleti 300 engellide 41.57'yle kazandıktan sonra Long Beach Wilson'ın genç oyuncusu Kaylin Edwards Cumartesi günü unvanını koruyamayacak ve en iyi ikinci sırayı (42.03) elde ettikten sonra 43.62'lik derecesiyle genel klasmanda 10. sırada yer alacak. Daha önce, 100 engellide altıncı oldu ve elemeyi kazanan Marlborough'lu Fallyn Gowans'ın (14.25) üç sıra gerisinde kaldı.

Marlborough son sınıf öğrencisi Fallyn Gowans 100 metre engelli yarışını 14,25 saniyede kazandı.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Kızlarda 100 metrede Canyon Country Canyon son sınıf öğrencisi Mikaela Warr ikinci (11.55), Garden Serra kıdemli Mia Flowers dördüncü (11.65), Carson ikinci sınıf öğrencisi Christina Gray beşinci (11.58), Royal ikinci sınıf öğrencisi Olivia Kirk altıncı (11.59), Chaparral genç oldu Keelan Wright yedinci (11.63), Clayton sekizinci (11.59) oldu ve Calabasas'ın 4×100'ünü yapan Marley Scoggins 11.71 koşarak sıralama turlarında son sırayı aldı.

Notre Dame'ın genç oyuncusu Aja Johnson, hem diskte (152-08) hem de gülle atmada (44-02.25) en iyi ikinci dereceyi alarak Cumartesi günkü finallere çıkıyor.