SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Eski basketbol oyuncusu Jack Stadlman pist sahnesine patladı

hulya

New member
“Jack Stadlman Hikayesi” yakınınızdaki bir tiyatroya geliyor olabilir. 400 metrede bloklardan her patlak verdiğinde senaryo yazılıyor. Çok az deneyimle ya da yaptığı hakkında bilgiyle koştuğu zamanı görmek sadece çarpıcı.

Koçu Desmond Lee, “Yaptığımız şeyin, devlet toplantısında podyumun tepesinde olduğu sonucuna varacağına inanıyorum” diyor.

Bu garip yeteneğini neredeyse kazara keşfeden genç bir sporcu hakkında bir hikaye.

Stadlman, Temecula Valley High'da, herkesi hat tatbikatlarında ve intiharlarda yenen, hız ve dayanıklılığa işaret eden genç bir üniversite basketbol oyuncusuydu.

Eski bir basketbol oyuncusu olan Temecula Valley Lisesi kıdemli Jack Stadlman, becerilerini piste aktardı.

(Mark Boster/Haberler For)

“Her zaman en hızlı olurdum” dedi. “Basketbol istediğim gibi gitmiyordu. Başka bir şey denemek istedim çünkü çok hızlıydım. ”

Ekim 2023'te basketboldan ayrıldı ve genç sezonunda pist takımına katıldı. Geçen bahar 100 ve 200'ü koştu. En iyi 100 zamanı 10.73 saniyeydi ve 200 zamanı 21.61 idi. 49.06'da bitirerek 400 yarış yaptı.

Çarşamba geliyor. Temecula Vadisi'nden Jack Stadlman'ın bir profili, sadece ikinci 400'ünde 45.69 400 metre koştu. pic.twitter.com/zxutjyokvk

– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 5 Mart 2025
“400'ü yapmak istemedim,” dedi. “Bu yarış çok yorucu ve çok fazla.”

Dedi Lee: “Onunla çok fazla iş yapamadım ama bu inanılmaz motoru olduğunu gördüm.”

Lee 4×400 röle bacağı koştu ve 48.2'de bir bölünme kaydetti. Ne olabileceği bir ipucuydu.

“Gerçekten iyi olduğum fark edildi” dedi.

Vista Murrieta teknik direktörü Coley Candaele, Stadlman'ın geçen sezon 400 koştuğunu gördüğünü söyledi. Olympian Michael Norman'ın lise koçuydu ve orada bir şey olduğuna ikna oldu.

“Onun gerçek anlaşma olduğunu biliyordum,” dedi Candaele.

Lee hala Stadlman'ı 400'ün bu sezon yarışı olacağına ikna etmek zorunda kaldı.

“Sonbahar eğitimine başladığımızda 100 bu kadar kötü koşmak istiyor,” dedi Lee. “Hayır, hayır hayır.”

Lee, Miguel Dağı'ndan 100'deki Brandon Arrington'daki savunan devlet şampiyonunun 10.33 saniye sürdüğünü biliyordu.

Temecula Vadisi'nden Jack Stadlman, 45.69 saniyede 400 metreyi koşarak pist sezonunu açtı, Inland Empire tarihinde Olympian Michael Norman'a ikinci en iyi süre.

(Stadlman Ailesi)

“Ona diyorum ki, 'Eyalette podyumda olmak ve podyumda mı yoksa elenmeyi mi tercih edersiniz? Kabarcığını patlatmaya çalışmıyorum ama onu yenmeyeceksin. ''

Stadlman dinledi ve işe gitti. Acımasızca hepsi ağırlık odasına düştü ve tepeler koştu. Kış şampiyonasını 300 metre kazandı. 400'ü kucaklamaya başladı.

“400 benim için bir sürat gibi. Beğenmeye başladım ”dedi.

Sonra geçen Cumartesi, Vista Murrieta'daki bir toplantıda sadece ikinci 400'üne koştu. Beklenti 47'lerde bir zaman geçirmekti. Bunun yerine, Stadlman 45.69 saniyede bitirdiğinde gözleri şaşırttı, Norman'ın 45.19'unun yanında bir iç Empire Lisesi sporcunun ikinci en iyi performansı.

“Çok heyecanlandım,” dedi Stadlman.

Soruları gündeme getiriyor. Fluke miydi? Stadlman yılın ilk yarışında zirve yaptı mı? Ve bu sezon ne kadar hızlı koşabilir?

Cevaplar hayır, hayır ve kimse bilmiyor.

“Sana ne kadar hızlı koşacağını söyleyemem,” dedi Lee. “Bu onun zirvesi değil. Sistemde daha fazlası var. ”

Stadlman, 6 metrelik, 160 kiloluk 18 yaşında bir çocuk, olabildiğince kolay yemeye çalışır. Yel değirmeni dunks yapabilir. Annesi Kamboçya'nın vatandaşıdır ve birinci sınıf bir öğretmendir. Babası bir kamyon şoförü. Annesi onu izlemeye çağırdı. Ortaokul grubunda trompet çalan bir öğrenci. Üniversite işverenlerinin bu bahar teklifleri ile onu su altında bırakmasını bekleyin.

“Herkes bana parça yapmamı söylüyor” dedi. “Her zaman bunun uzun mesafeli eğitim olacağını düşündüm.”

Artık koşma yeteneğini keşfettiğine göre, hepsi içeride. Bu onun geleceği ve Olimpiyat Oyunlarının 2028'de Los Angeles'a gelmesi, keşfini mükemmel bir zamanlamaya dönüştürüyor.

Ani başarısına tepki hızlıdı.

“Çok fazla tebrik alıyordum” dedi. “Arkadaşlarım hiçbir şeyden bir şeye ilerlememi görmekten gurur duyuyordu. Ailem hiper edildi. Çığlık atıyorlardı. ”

Stadlman'ın bir ajan kiralaması gerekebilir. Hikayesi büyük zaman statüsüne gidiyor.