SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Eyalet kupası özeti: Rio Hondo Prep uzatmada kaybetti

hulya

New member
Rio Hondo Prep'in okulunda kayıtlı 71 erkek çocuk var ve Kares'in futbol programında 43 öğrenci oynuyor. Hepsi birden fazla spor yapıyor ve tüm yıl boyunca sahanın ötesinde bağlantılar kuruyorlar.

Fairfield'dan Vanden High, 1.619 kayıtla cumartesi gecesi Veterans Stadyumu'nda CIF Division 3-A eyalet şampiyonası bowling maçı için Long Beach'e geldiğinde Noah Penunuri geri koşarak hiçbir programın daha güçlü olmadığını kanıtlamaya çalıştı. Genç oyuncu, Kareleri sırtına koydu ve 221 yarda ve dört gol atarak koştu, her yard için dokuma yaptı ve mücadele etti, hatta ilk skoru için hile kullandı.

Uzatmada, bir touchdown serisinde skoru bire yaklaştırdıktan sonra, Penunuri'nin sadece bir büyük oyuna daha ihtiyacı vardı: Rio Hondo'nun kenar çizgisini histeriye sürükleyecek iki sayılık dönüşümü dönüştürmek. Ancak tüm hikaye kitabı masallarının neşeli sonları yoktur. Penunuri bir yarda çizgisinde geride kaldı ve Vanden'in kenar çizgisini Rio Hondo'ya (13-2) karşı 42-41'lik bir galibiyetle sezonu kapatarak neşe içinde sahaya gönderdi.

Sezonu 30 gol atarak tamamlayan Penunuri, “Birlikte kaybederiz, birlikte kazanırız” dedi. “Bunu yaşlılar için yapamadık; en çok acı veren de bu.

Vanden (13-2), son yılını 370 yarda, iki touchdown performansıyla tamamlayan oyun kurucu Kalani Mcleod'un güçlü performansını kullandı. İkinci golü, dördüncü ve üçüncü sıradaki Keitaro Davis ile son bölgenin arkasına sekiz yardalık bir pasla bağlantı kurarak oyunun galibi oldu.

“Büyük destek [Vanden] Rio Hondo antrenörü Mark Carson, “İleri geri direndiğiniz için” dedi. “Harika bir eyalet şampiyonası maçı. Gerçekten kazanmaya bir durak uzaktaydık ve o büyük durağı alamadık. Buna ihtiyacımız vardı.”

Carson'un oyunu neredeyse Rio Hondo'yu zafere götürüyordu. İkinci yarıya başlarken Kareler başarılı bir ofsayt vuruşu yaptı ve bu durum Penunuri'nin bir yarda çizgisinden topa vurmasıyla sonuçlandı. Dördüncü çeyrekte Penunuri, 14 yardalık bir touchdown serisinde Vanden'ın son bölgeye hücumunu yenerek Rio Hondo'ya yeniden liderlik sağladı.

Rio Hondo'nun top taşıyıcılarının acımasız saldırısı, Vanden'ın Mcleod'uyla kafa kafaya karşılaştı ancak sonuçta sinyali arayan kişinin uzatmada oyunu çağırmasına yol açtı.

Carson, “Zıt tarzlar” dedi. “Aslında kimse kimseyi durdurmadı. Az önce iki noktalı dönüşümü elde ettiler [stop] sonunda. Biz bu kararı verdik [to go for two] yazın geri döndüm.”

Son oyun çağrısında hiç pişmanlık duymayan Carson, son bir kez toplanıp dua etmek için ekibini bir araya topladı. Penunuri, yaralı bir oyuncuya yardım etti ve takım arkadaşının vücut ağırlığını omzuna vererek, onlar dinlemek için içeri girdi. Carson, Rio Hondo'nun kazansa da kaybetse de bir kardeşlik olduğunu söyledi.

Sonora 52, St. Pius X-St. Matthias 34

Aziz Pius X-St. Matthias antrenörü Devah Thomas'ın gözlerinde yaşlar vardı ve her Warriors oyuncusu, onları 1-9'luk rekordan eyalet şampiyonluk maçına getiren lideri teselli etmek için koçlarının yanına yürürken gözleri parlak kırmızıya döndü.

St. Pius X-St. için unutulmaz bir sezonun sonu. Matthias (6-10), Aralık ortasındaki kalp kırıklığı anlamına geliyordu. Sonora (13-2), Cumartesi öğleden sonra Long Beach'teki Veterans Stadyumu'nda CIF Division 4-A bowling maçında 362 yarda koşarak 59 atışta koşarak takımı Tuolumne County'den zafere taşıyarak ilk eyalet şampiyonluğunu elde etti.

Thomas, takımının mağlubiyeti hakkında “Doğru şeyi yaptığımı biliyorum” dedi. “Beni bu şekilde seviyorlarsa doğru yöne gittiğimi biliyorum. … Başka türlü istemeyeceğim. Bu çocuklar ellerinden geleni yaptılar dostum.

Aziz Pius X-St. Matthias oyun kurucusu Jassi Williams, cumartesi günü Long Beach'teki Veterans Stadyumu'nda Sonora'ya karşı oynanan CIF Division 4-A eyalet bowling şampiyonası maçında pas atıyor.

(Nick Koza)

Sonora'nın oyun kurucusu Eli Ingalls yalnızca üç pas attı ve ikisi touchdown ile sonuçlandı. Genç oyuncu, 21 atışta 117 yarda ile sahada ikinci sırada yer aldı.

Aziz Pius X-St. Matthias'ın genç oyun kurucusu Jassi Williams da ikili tehdit yaklaşımını kullandı ve Warriors'ı 298 pas yardası ve iki gol atmanın yanı sıra aldığı gollerle topladı. İki pası da engelledi.

Thomas, “Köşeyi döndük dostum,” dedi. “Program olarak doğru yöne gidiyoruz. Bu çocukların ilerlemesi için her şeyi doğru yapıyoruz ve sizden tek isteğim bu.”