SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Garfield, Doğu LA Klasik savaşında Roosevelt'i yendi

hulya

New member
SoFi Stadyumu'ndaki 89. yıllık Doğu LA Klasik futbol maçının devre arası, Dünya Serisi 1. Maç heyecanı kalabalığı etkisi altına aldı.

Takımlar soyunma odalarına doğru koşarken Freddie Freeman'ın videoboardda beliren yürüme grand slam'i ile tribünlerdeki 15.804 kişinin patlamasından hemen sonra, Black Eyed Peas, Garfield ve Roosevelt Lisesi'nin yardımıyla ve yeteneğiyle performans sergiledi. ve ponpon kızlar.

Peas üyesi Taboo Nawasha'nın annesi Garfield'a gitti ve daha çok sanatçı adı will.i.am olarak tanınan William Adams, Roosevelt'e katılan annesi aracılığıyla Bulldogların muhalefetiyle bağlantılı.

Nawasha, “Garfield takımıyla birlikte rock yapmak için oraya gittim” dedi. will.i.am grup arkadaşına “Ben Roosevelt'in tarafında kaldım” diye cıvıldadı.

Kalabalığın kimi temsil ettiğine bakılmaksızın, tıpkı grubun kendisi gibi, Doğu Los Angeles ve Boyle Heights kutlamaları Inglewood'da Roosevelt ve Garfield'ın mariachi gruplarının ikinci kattaki salonda melodilerini tıngırdatmasıyla ve Black Eyed Peas'in devre arası şovuyla tam ekranda sergilendi. – “Haydi Başlayalım” ve “Hissediyorum” şarkılarını içeren, zaten sağır edici derecede gürültülü Los Angeles sadıklarına enerji veriyor. Garfield (7-2, 5-0), Roosevelt'i (3-6, 1-4) 38-28'lik skorla mağlup etti.

Maçtan sonra Rams'ın haftanın lise koçunu seçtiği Garfield antrenörü Lorenzo Hernandez, “Bu fırsatı yakalayan adamlar, dostum, bu hayatlarının fırsatıdır” dedi. “Stadyum ve şehri desteklemek için gelen kalabalık hakkında çok şey konuşabilirsiniz. Keşke oynuyor olsaydım.”

Üçüncü çeyrekte 20-17 geriye düşerek kötü bir teklifin üstesinden gelen Bulldogs oyun kurucusu Robert Cedillo'nun kariyerinin en yüksek dört golü, Bulldogs'un galip ayrılması için alan sağladı.

1.80 boyundaki genç, “Gerçekten büyük bir sahnede pek çok kişi bu fırsatı yakalayamıyor ve bu gerçekten çok iyi hissettirdi” dedi.

İkinci sınıf öğrencisi Ceasar Reyes'in üçüncü çeyrekte 3:14 kala iki yardalık golü, Garfield'ı vazgeçemeyeceği bir liderliğe taşıdı. Dördüncü çeyrekte, Reyes ikinci golünü (sezonun 20. golü) 24 yarda koşusu ile son bölgenin sol köşesine atarak Bulldogs'u 38-20 öne geçirdiğinde elde etti.

Reyes, “Hayatım boyunca profesyonel bir stadyumda oynamayı aradım” dedi. “Bir gün profesyonel olmayı düşünüyorum ve sabırsızlanıyorum. Bunun olacağını biliyorum.”

Günün ikinci maçında – ilki genç takım takımlarıydı – Garfield'ın bayrak futbol takımı, Roosevelt'e karşı ilk East LA Classic yarışmasını kazandı.

Bulldogs'un kıdemli oyun kurucusu Jada Barnes, üzerinde “UYARI: ROSIE AVLANIYOR” yazan pankartın üzerinden geçerken kupayı kaldırdı. Avı o ve Bulldoglar yaptı.

Barnes, Bulldogs'u Rough Riders karşısında ilk kez program tarihindeki en büyük galibiyet olan 62-0'lık galibiyete götürürken, “Bence buraya gelip takımımızın neler yapabileceğini göstermek gerçekten harika bir duygu” dedi. “Topluma bir gösteri sunduk”

Programının Garfield'a üst üste üçüncü mağlubiyeti saat 23:00'e doğru yaklaşırken sağlamlaşmış olsa da, Roosevelt koçu Ernesto Ceja az önce oynadığı oyunu anarken takımının Chargers ve Rams sahasında oynama fırsatına sahip olduğu için minnettar olmaktan kendini alamadı. koçluk yaptı.

“Bu gerçeğe dönüşen bir rüya, değil mi?” dedi.