Salesian koçu Anthony Atkins ve St. Pius X-St için oldukça güzel bir hafta sonu. Matthias'ın antrenörü Devah Thomas.
Futbol takımları 8. Lig yarı finalinde Cuma günü Salesian'da karşılaşacak. Her ikisi de 2011'den 2016'ya kadar Salesian'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı, ardından PMA'ya asistan olarak gitti. Atkins, 2019'da Salesian'ın baş antrenörü oldu ve Thomas, 2021'de PMA'nın başına geçti.
Eşleşme sorulduğunda Thomas, “Bu benim kardeşim” dedi.
Eskiden oda arkadaşıydılar ve hâlâ mesaj atıp sürekli futbol konuşuyorlardı. Aynı oyunların bazılarını yönetiyorlar.
Atkins, “Çılgın ve vahşi” dedi.
Şu da var: Eski Salesian oyuncular Deommodore Lenoir ve Keisean Nixon, Pazar günü San Francisco 49ers ile Green Bay Packers arasında karşı karşıya gelecek. Atkins bu hafta sonu izlemek için Green Bay'e uçacağını söyledi.
Bu yolda birbirlerine yardım ederken başarılı özel okul futbol programları oluşturdular.
Futbol takımları 8. Lig yarı finalinde Cuma günü Salesian'da karşılaşacak. Her ikisi de 2011'den 2016'ya kadar Salesian'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı, ardından PMA'ya asistan olarak gitti. Atkins, 2019'da Salesian'ın baş antrenörü oldu ve Thomas, 2021'de PMA'nın başına geçti.
Eşleşme sorulduğunda Thomas, “Bu benim kardeşim” dedi.
Eskiden oda arkadaşıydılar ve hâlâ mesaj atıp sürekli futbol konuşuyorlardı. Aynı oyunların bazılarını yönetiyorlar.
Atkins, “Çılgın ve vahşi” dedi.
Şu da var: Eski Salesian oyuncular Deommodore Lenoir ve Keisean Nixon, Pazar günü San Francisco 49ers ile Green Bay Packers arasında karşı karşıya gelecek. Atkins bu hafta sonu izlemek için Green Bay'e uçacağını söyledi.
Bu yolda birbirlerine yardım ederken başarılı özel okul futbol programları oluşturdular.
Okulun bu hafta başında öldüğünü duyurduğu eski Santa Margarita basketbol koçu Jerry DeBusk'a pek çok selam verildi. NBA'den Klay Thompson'ın koçluğunu yaptı. Thompson'ın babası Mychal, X hakkında şunları söyledi: “O harika bir adam ve harika bir koçtu… Oyunculara DOĞRU şekilde koçluk yaptı.”…#HUZUR İÇİNDE YATSIN eski Santa Margarita'ya #HSBB teknik direktör Jerry DeBusk (636-252).
Geleceğin Naismith Hall of Fame üyesi Klay Thompson ve Heisman Trophy kazananı Carson Palmer'a koçluk yaptı.
Her ikisi de eyalet şampiyonluğu kazanan takımlardaydı ('98/'08).
Ayrıca CIFSS açık komitesinde görev yaptı. Harika bir adam. pic.twitter.com/U1xpncr5pa
— Ronnie Flores (@RonMFlores) 21 Kasım 2024
Jason ve Jarron Collins, Stanford ve NBA'e geçmeden önce 1990'larda Harvard-Westlake'in ilk büyük basketbol oyuncularıydı. Şimdi Jarron'un kızı Alessandra, Wolverines'de oynayan ikinci sınıf öğrencisi. Sekizinci sınıfta okuyan başka bir kızı ve altıncı sınıfta okuyan bir oğlu var ve hepsinin Alessandra'yı takip etmesi bekleniyor. Büyükanneleri Portia yıllar önce bana ailede başarının anahtarının “Genler ve yeşillikler” olduğunu söylemişti.1990'larda Collins ikizlerini araştırdım. Bu Jarron'ın kızı Alessandra, ikinci sınıf basketbol oyuncusu. Ablası sekizinci sınıfta, erkek kardeşi ise altıncı sınıftadır. Çemberi tamamlamak için etrafta dolaşmalıyım. Jarron, New Orleans Pelicans'ta yardımcı antrenör olarak görev yapıyor. pic.twitter.com/Xuv268k207
— eric sondheimer (@latsondheimer) 21 Kasım 2024