SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Hazırlık Talk: Doug Bledsoe, Narbonne'da yeni futbol koçu olma mücadelesini kucaklıyor

hulya

New member
Dorsey, Üniversite, Kuzey Hollywood ve Pasadena'da eski bir baş futbol antrenörü olan Doug Bledsoe, gelecek sezonun şehir bölümü futbol playoffları için uygun olmayacak bir okul olan Narbonne'da neden baş antrenör olmak istediği soruldu. Uygun olmayan oyuncular.

“Birisi bunu yapmak zorunda,” dedi. “Dürüst olmak gerekirse, şehir bölümüne geri dönmek gerçekten bir ayrıcalık ve onur. Ben doğup büyüyen bir şehir adamıyım. “

Narbonne açık bölüm unvanını kazandı, sonra yedi uygun olmayan oyuncuya sahip olduğu için cezalandırıldı.

Benzer bir durumun ardından oyuncularının çoğunu kaybeden ve 2019 ve 2020 playofflarından yasaklanan bir futbol programını içeren son sayılardı.

Bledsoe, tükenmiş başka bir takımı miras alacağını biliyor. “Bu, çalışanlarımız ve kalan çocukların yeni bir temel oluşturma fırsatı bulduğunu” söyledi. “Alanı seviyorum, yeni yönetimi seviyorum.”

Bledsoe geçen sezon Salesian'da asistan olarak görev yaptı ve bundan önce Burroughs'ta asistandı. Ayrıca Compton College ve Pierce College'da koçluk yaptı ve Dorsey mezunu.

Dedi ki, “Torunum benim ve mezunlar için oynayana kadar Narbonne'da olmayı planlıyorum. 3 yaşında. ”

Bu, lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen Eric.Sondheimer@Haberler adresine e -posta gönderin.