SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Jserra erkek futbolu Loyola'yı başka bir bölüm unvanını yakalamak için yener

hulya

New member
Jserra ve Loyola Cuma gecesi El Modeena High kampüsünde Fred Kelly Stadyumu'nda Güney Bölümü Açık Bölüm Erkek Futbol Şampiyonası için bir araya geldiğinde bir şeyler vermek zorundaydı.

Her iki takım da yenilmedi, her sezon sadece 10 gol attı, bu yüzden bir gol kazanmak için yeterli olduğunu düşündü. Jserra, 2-0 hakim olmak ve üçüncü bölüm unvanını yakalamak için geç bir sigorta hedefi ekledi ve son üç yılda ikinci oldu.

Tanner Casey, Top ve takım arkadaşları Jserra'nın Güney Bölümü'ndeki 2-0 zaferini Cuma günü açık bölüm erkek futbol finalinde kutluyor.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

Yedinci tohumlu yavrular, ilk 40 dakika boyunca bile San Juan Capistrano rakiplerini oynadı. Jserra, ara verdikten sonra erken basmaya başladı.

Arka çizgideki bir karışım, en golcü Gavin Allegaert'in ceza alanındaki savunmanın arkasına kaymasına ve 20:53 kala hedefin sol üst köşesine bir grev göndermesine izin verdi.

UC San Diego'ya bağlı ileri, sezonun 20. hedefinden “Kafamın ve merkezin başının üstünde uzun bir top ve merkezin başı ve önümde sıçradı, kaleci ve merkez arasında yanlış iletişim vardı ve üst köşeyi gömdüm” dedi. “İlk gol atan bu tür oyunlarda çok büyük… ilk golü kim alırsa genellikle kazanır.”

Hedef, beşinci CIF unvanını arayan ve 2016'dan beri ilk olarak üçüncü sırada yer alan Loyola, Josh Gallagher'ın Lions bölgesindeki derinliklerini çaldığında en iyi şansı olan ve 22. dakikada görevin hemen üstünde olan Loyola'nın en iyi şansı vardı.

Jserra'dan Gavin Allegaert, Cuma günkü maçın ilk yarısında topu Loyola'nın Jack Nixon'dan uzaklaştırıyor.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

Jserra, Michigan'ın Jake Tatch'un sol kenar çizgisi boyunca serbest kaldığında, Finn Wilkins'e geçtiğinde ve birinci sınıf öğrencisi 10:38 kaldı.

“Jake harika bir top oynadı, geldiğini gördüm ve sadece saldırmak zorunda kaldım,” dedi Wilkins.

Allegaert, saat dört dakikadan kısa bir süre geçtikçe neredeyse 3-0 yaptı, ancak Christopher Stillwell dalış, tek elle tasarruf etti.

Kıdemli kaleci Liam Johnson, sekizinci kapanmasını yayınlamak için beş tasarruf yaptı, en iyisi, Makspreps tarafından 1 numarayı yakalamadan önce 2023'te Güney Bölüm 1 Taç'ı kazanmak için Sunny Hills'i 2023'te kazanmak için aynı puanla yenen Trinity League Şampiyonları (17-0-1) için son 10 dakika içinde bir yumruk attı.

Antrenör Erik Kirsch'in kadrosu bu sezon benzer bir son yazmayı umuyor.

Johnson, “Mater Dei'ye çok benzer bir stil bekliyorduk” dedi. “Savunmam tüm işi yapıyor. Çoğu oyun çok fazla yapmak zorunda değilim ama bana ihtiyaç duyduklarında oradayım. “