SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Loyola kalecisi Ultimate Frisbee'nin yaralanmasından sonra kahraman olur

hulya

New member
Loyola High kıdemli kaleci Chris Stillwell için futbol sezonu.

Bir yıl önce, Loyola'nın ilk sezon öncesi maçından hemen önce, bileğini en imkansız şekilde kırdı – Ultimate Frisbee'yi oynadı.

“Son bölgeye bir geçiş vardı, yakalamak için kalktım ve bacaklarımı altımdan aldım ve piste düştüm” dedi.

Yaralanma onu sezonun çoğu için dışarıda tuttu. “Çok üzgündü,” dedi Stillwell, teknik direktör Chris Walter'ın tepkisinden.

𝐒𝐓𝐎𝐍𝐄𝐖𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐈𝐋𝐋𝐖𝐄𝐋𝐋
🧱

Tıpkı tüm sezonda olduğu gibi, kıdemli kaleci Chris Stillwell '25 bu gece Mater Dei'nin 6. penaltı denemesinde bir tasarrufla devasa geldi ve nihai oyun kazanan PK'ımızı kurdu!#Loyolasoccer | #Gocubs pic.twitter.com/futslvkcti

– Loyola Soccer (@loyolasoccer) 16 Şubat 2025
Sonunda sağlıklı olan Stillwell, bu sezon 18-0-4 Loyola için her oyuna başladı. Cumartesi günü, mavi ve pembe kaleci gömleğini giyerek, bir penaltı vuruşunda anahtar tasarrufu yaptı ve daha sonra ikinci sınıf Cash Morrow, geçen yılki Güney Bölüm 1 şampiyonu mater Dei'de penaltı vuruşlarında 6-5 galibiyet için gol attı. Yavruları Çarşamba günü Pazartesi günü oynayan Mira Costa veya Hart'a karşı evde açık bölüm yarı finallerine gönderiyor.

“Çok heyecanlandım,” dedi Stillwell, Morrow'un kazanan penaltı vuruşundan sonra. “Kutlamak için peşinden koştum.”

Cubs 2014'te 30-0-6 gittiğinden ve bölüm ve bölgesel şampiyonaları kazandığından beri en iyi Loyola sezonu.

Bir canlı akışta izleyen hayranlar, kamera penaltı vuruşlarının ortasına çıktığında dramayı kaçırdı. “Bence pil söndü,” dedi Walter.

Geçen sezondan öğrenilen derslere gelince, Stillwell, “Daha dikkatli olmalıyım” dedi. …

İşte Southern Bölüm Kız Basketbol Playoffları için güncellenmiş program. …

İşte Southern bölüm erkek basketbol playoffları için güncellenmiş program.

Bu, lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen Eric.Sondheimer@Haberler adresine e -posta gönderin.