SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Mission Viejo'dan oyun kurucu Luke Fahey kendini ayırıyor

hulya

New member
Luke Fahey sağa baktı, sonra soldan geçti. Sola baktı, sonra sağdan geçti. Bir oyun kurucunun gözlerini okuması söylenen savunma sırtları, Mission Viejo High'ın kıdemli oyun kurucu ve içgüdüleri, güçlü kolu ve karar verme süreci onu 2026 sınıfındaki diğerlerinden ayıran Ohio State taahhüdü ile sorun yaşayabilir.

Sonra karakter denen bir şey var. Son iki yıldır Draiden Trudeau ile oyun süresini paylaşmayı kabul etti. Diğerleri kefalet etmiş olabilir. Fahey değil.

“Tanrı'nın herkes için bir planı olduğunu hissediyorum” dedi. “Bu benim yolculuğumdu. Tabii ki, herkes tam zamanlı bir başlangıç olmak istiyor, ama bu benim için iyi bir şeydi. Bu iki yıl boyunca çok fazla sıkıntı vardı. Drai'den çok şey öğrendim ve beni daha iyi bir oyun kurucu ve daha iyi bir lider olmaya itti.”

Cumartesi günü Edison'un Plaj Battle'ın yedi yedi geçiş turnuvasında Fahey'i izleyen herkes, kendi oyunlarını çağıran ve yeni bir grup alıcı ile kimya gösteren bariz bir konfor bölgesinde 6 metrelik 1 çeyreklik bir göz atıyordu (Returner Vance Spafford hastalık nedeniyle eksikti). Ohio State ve Coach Ryan Day'in onu işe alım önceliği olarak tanımlaması şaşırtıcı değil.

“Bu büyük bir karardı,” dedi Fahey. “Benim için, beyinsizdi. Küçük bir çocukluğumdan beri böyle bir yerde olmak benim bir rüyaydı. Kendime bundan tam olarak yararlanıp fırsatımı en üst düzeye çıkarma fırsatını bulduğumda söyledim. Koçlar daha da iyisi, insanlar daha iyi. Bir şey, bana pratiklerinin bir resmini gösterdi. NFL'ye. ”

Kayıp Spafford ve Star Defensive Jeron Jones'a rağmen, Diablos 7-0 gitti ve finalde Mission Hills'i yendi. En zorlu oyun, Davonte Curtis'in kazanan bir gol yakalamasıyla yarı finallerde Katedral karşısında 26-25 galibiyetti. Finalde Mater Dei'yi yenerek kendi geçiş turnuvasını da kazanan Mission Viejo için oldukça yaz oldu.

Yaz geçiş sezonu sonuca yaklaştıkça ve resmi futbol antrenmanı bu ayın sonunda başladığında, Cumartesi günkü plajdaki savaş, takımların ve oyuncuların ilerleme kaydettiğini görmek için her zaman iyi bir fırsattır.

İlk yıl Santa Margarita baş antrenörü Carson Palmer.

(Craig Weston)

Santa Margarita, yeni koç Carson Palmer ve Florida'dan bir transfer olan yeni oyun kurucu Trace Johnson, bu sonbaharda çok sayıda silahı olacak. Eagles, Gümüş Bölümün Şampiyonası maçında Long Beach Millikan'ı yendi.

Trent ve Grant Mosley kardeşler Santa Margarita için kilit alıcılar olacak.

(Craig Weston)

Bir yaralanma nedeniyle oynamayan USC taahhüt Trent Mosley, yeni koçluk personelinden “Bu gerçekten iyi. Sezon için heyecanlıyım” dedi. Kardeşi Grant, etkileyici ikinci sınıf bir alıcı.

John Bosco Junior Güvenlik Isala Wily-Ava, yeteneklerle dolu bir ikincinin bir parçasıdır.

(Eric Sondheimer / Haberler)

John Bosco, en iyi savunma sırtları ve alıcıları dalgasından sonra dalga gönderen beceri pozisyonu oyuncuları ile ilgili en yetenekli takımlardan biridir. Braves geçen sezon bu pozisyonlarda gençti, bu yüzden tek yapacağı Trinity League rakibi Mater Dei'de başka bir koşu yapmak için beceri pozisyonu ile birleştirmek için güçlü bir çizgi oyunu. Sabah seansında 4-0 gittikten sonra, Braves çeyrek finallerde Mission Hills'e kaybetti.

Dylan Brown (solda), Jserra'dan oyun kurucu Koa Smith-Mayall ile bir müdahaleyi kutluyor.

(Craig Weston)

Başlangıç çeyreği Ryan Hopkins'i Mater Dei'ye kaybeden Jserra, geçen sezonun diz yaralanmasından kurtulmayı kaçıran Junior Koa Smith-Mayall'da yetenekli bir yedek alıyor. Sadece 5 feet 10 ama güçlü bir kolu var ve kendini çift tehdit oyun kurucu olarak görüyor.

“Sanırım Jserra dışındaki herkes başımız belada olacağımızı düşündü, ama hazır olacağımı biliyordum” dedi.

Cathedral, bu sonbaharda iyileştirilmiş bir hücum hattı tarafından desteklenecek olan oyun kurucu Jaden Jefferson'un arkasındaki yarı finallere ulaştı.

En etkileyici oyun kurucularından biri, takımını Corona Del Mar karşısında galibiyetle kazanan bir Penn State taahhüdü olan Mission Hills'den Troy Huhn'du, bu da oyun kurucu Brady Annett ve alıcı Dorsett Stecker'in arkasında sürpriz bir takımdı.

Son olarak, sorunun cevabını bilmeden yaz bitmeyelim: Fahey neden Mission Viejo'da dört yıl kaldı?

“Babam ve annemin küçük bir çocuk olduğumdan beri bana vaaz ettiklerini anlatıyor” dedi. “Yukarı çıkıp ayrılamayacağın. Sadakat ailemdeki en büyük şeylerden biri. Bana sadık kalanlara sadık kalacağım.”

Mission Viejo teknik direktörü Chad Johnson Fahey'in Fortitude: “İnanılmaz.” Diyor.

Cumartesi günü diğer turnuvalarda Tustin, Azusa'daki Kanyon Turnuvası'ndaki çatışmanın finalinde Bishop Amat'ı yendi. Mira Costa Culver City Turnuvasını kazandı. San Juan Hills, Downey üzerinden Ocean View turnuvasını kazandı. Oyun kurucu Timmy Herr iki oyunda müdahale etmedi ve alıcılar Luke Frith, Ryan Matheson ve Dean Kolasinski'ye güveniyordu.