Şehir bölümü Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Narbonne yüksek futbol takımının kural ihlalleri nedeniyle 2025, 2026 ve 2027 mevsimleri için playofflardan yasaklandığını ve tüm okulun spor programlarının 2027-28 öğretim yılı boyunca denetimli serbestliğe yerleştirildiğini duyurdu. Narbonne ayrıca 2024 futbol unvanını boşaltmak zorunda.
Narbonne futbol takımının geçen sezon uygun olmayan oyunculara sahip olduğu bulundu, ancak vahiy, playoff tohumları duyurulduktan sonra geldi ve şehir bölümünü Gauchos'un yarışmasına zorladı. Açık Bölüm Şampiyonasını kazandılar. Şimdi ceza veriliyor.
Şehir bölümü Narbonne, 2025-26 öğretim yılından sonra “okulun tüm CIF tüzüklerinin başarılı bir şekilde uyumu belgesine bağlı olarak” mevsim yasağına itiraz edebileceğini söyledi.
Narbonne futbol takımının geçen sezon uygun olmayan oyunculara sahip olduğu bulundu, ancak vahiy, playoff tohumları duyurulduktan sonra geldi ve şehir bölümünü Gauchos'un yarışmasına zorladı. Açık Bölüm Şampiyonasını kazandılar. Şimdi ceza veriliyor.
Şehir bölümü, Narbonne'nin futbol sezonunda CIF Tüzüğü 202 (Doğru Bilgi) ve CIF Tüzüğü 510'u (gereksiz etki, kayıt öncesi temas) ihlal ettiğini belirledi. Narbonne ayrıca 2018 ve 2019'da uygun olmayan oyuncular için cezalandırıldı. Geçen sonbaharda bir grup Deniz Ligi koçu, şehir bölümüne kural ihlallerini iddia eden bir mektup gönderdi ve Protesto'da Gauchos'u oynamayı reddetti.Narbonne, geçen yıl futbolda tüm galibiyetlerini kaybetmek zorunda kaldı, Birmingham'ın Şehir Bölümü takımlarına karşı kazanma çizgisi, arka arkaya 49 galibiyetle hayatta kaldı. İki kez Birmingham, 2024 ve 2018'de Narbonne _'ye karşı kaybetti.
– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 23 Nisan 2025
Şehir bölümü Narbonne, 2025-26 öğretim yılından sonra “okulun tüm CIF tüzüklerinin başarılı bir şekilde uyumu belgesine bağlı olarak” mevsim yasağına itiraz edebileceğini söyledi.
Diğer sporlarda da kaybetmeyle ilgili sorunları olan okul, Doug Bledsoe'de programı yeniden inşa etme sözü veren yeni bir futbol koçu kiraladı.Şehir bölümü Narbonne futbolunda playofflardan üç yıllık yasak getiriyor ve Gauchos 2024 unvanını boşaltmalı. Okul 2025-26 öğretim yılından sonra itiraz edebilir. pic.twitter.com/8iuvnejc99
– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 23 Nisan 2025