SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Norco beyzbol koçu Gary Parcell koçluğa devam etme konusunda motive oldu

hulya

New member
70 yaşındaki Gary Parcell, oyuncuların, antrenörlerin ve gözlemcilerin “ezici” desteği olarak adlandırdığı destek sayesinde Norco'da baş beyzbol koçu olarak 33. sezonu için geri dönüyor.

Parcell'in teknik direktörlükten zorla çıkarıldığı haberi sızdırıldı.

Parcell, “Beni emekli olmaya zorlamaya çalışıyorlardı” dedi.

Oyuncularından biri, birinci sınıf öğrencisi Dylan Seward, hayatında fark yaratan birini ve daha birçok kişiyi uzaklaştırmaya çalışmaktan duyduğu tiksintiyi sosyal medyada dile getirdi.

Şimdi Parcell gelecek sezon ve belki daha uzun süre geri döneceğini söyledi. Bölge müfettişinin kendisine bunun gelecek sezon ve kendisi istediği sürece görevi olduğunu söylediğini söyledi.

“Herkesin yaptığı şeyden dolayı çok minnettarım” dedi. “Oldukça bunaltıcıydı. Uzun süre çocuklara koçluk yapıyorsunuz. Onlara yardım ettiğinizi umarsınız ama böyle bir şey olana kadar bilemezsiniz.”

Seward'ın kendisini açıkça desteklemesi konusunda Parcell şunları söyledi: “Beni arayan ve şu anda o adamı almak isteyen 15 DI koçu vardı.”