SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Panorama, Van Nuys'u yenerek ilk City Chapter futbol şampiyonluğunu kazandı

hulya

New member
Victor Mendez, 176 yarda ve üç gol atarak, Birmingham Lisesi'nde Cumartesi günü Division III finalinde Van Nuys'u 38-29 yenerek Panorama'yı ilk Şehir Bölümü futbol şampiyonluğuna taşıdı.

Mendez ilk çeyrekte skoru üç yarda koşusu ile açtı ve iki sayılık koşunun yanı sıra 20 yardalık bir touchdown koşusu da ekleyerek devre öncesinde skoru 14-0 yaptı. Üçüncü golü 37 yardlık bir koşuyla geldi ve dokuzuncu sırada yer alan Pythons'a (8-6) dördüncü çeyreğin başlarında 30-7 üstünlük sağladı. Ayrıca galibiyeti dondurmak için sekiz saniye kala ofsayt vuruşunu da kurtardı.

Son sınıf koşu ve defans oyuncusu Mendez, “Topu istiyordum ve her aldığımda topu oyuna sokmaya çalışıyordum” dedi. “Sahip olduğum her şeyi ona vermemek için çok çalıştım. Koçumun bana bu kadar güvenmesini takdir ediyorum.”

Antrenör Adrian Beltran, tarihi başarıyı – okulun 2006'da açılmasından bu yana Python'ların tek gridiron tacı – kutlamak için oyuncularına teslim etmeden önce kupayı gururla kaldırdı.

Giovanni Zermeno, iki ve 15 yardlık koşularda gol atarken, dört yıl içinde üçüncü finalinde oynayan ve daha önce finalde Taft'a 21-20 ve Kennedy'ye 22-21 yenilen Panorama'nın iki sayılık dönüşümünde de gol attı. .

Carlos Herrera, üçüncü çeyreğin bitimine üç dakika kala Van Nuys'u skor tahtasına koymak için kardeşi Edwin'e 41 yardalık bir gol attı, ardından maçın bitimine 7:44 kala yedi yarda golü attı.

Abraham Ceja bir degajı bloke etti, seken topu aldı ve son bölgeye 39 yarda koşarak yedinci sırada yer alan Wolves'u (8-6) 5:19'da 30-21'e çekti.

Jeremy Rivas dört yarda geriden gol attı ve Hector Gonzalez, Carlos Herrera'nın iki sayılık atışını 12 saniye kala maçın son sayıları için yakaladı.

Van Nuys, 1980 ve 1981'de iki farklı teknik direktör altında arka arkaya 3A şampiyonlukları kazandığından beri ilk City şampiyonluğunu arıyordu.