SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Pick-6, Palos Verdes'in Bakersfield Christian'ı kasede yenmesine yardımcı oldu

hulya

New member
Jace DeMoss, sezondaki ilk müdahalesi için mükemmel zamanı seçti ve Cumartesi gecesi Güney Kaliforniya Bölge Grubu 2-A bowling maçında Palos Verdes'in Bakersfield Christian'ı 28-10 yenmesini sağlamak için 2:09 kala golü 65 yarda geri döndürdü. Güney Torrance Lisesi'nde.

Sea Kings (10-5), önümüzdeki Cumartesi günü saat 11:30'da Saddleback College'da CIF 2-A eyalet bowling şampiyonasında NorCal'ın namağlup galibi Twelve Bridges ile karşılaşacak. Bu Palos Verdes'in eyalet kupasına yaptığı ilk gezi.

Aynı zamanda H-back oynayan genç DeMoss, “Oyun kurucunun geri çekildiğini gördüm, kapsama alanına geri döndüm ve top bana geldi” dedi. “Önümde bir alıcı gördüm ve onun arkasındaki alanı kestim.”

İkinci sınıf oyun kurucu Ryan Rakowksi, 12 atışta 97 yarda koştu ve 49 yarda boyunca 11 atıştan altısını tamamlayarak zincirleri hareket ettirmek için önemli oyunlar yaptı.

Geri koşan Palos Verdes Andrew Habif, 7 Aralık 2024 Cumartesi günü Torrance'da oynanan SoCal Bölge Grubu 2-A bowling maçının ilk yarısında havadayken saldırıya uğradı.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

DeMoss, sinyal gönderen kişi hakkında “Anlaşılması zor biri, gerçekten iyi kararlar veriyor ve o bizim liderimiz” dedi. “Sahip olduğumuz ekiple ileri gitmenin mümkün olduğunu biliyorduk. Daha çok hücumda oynuyorum ama savunmayı seviyorum; daha zorlu ve daha yaratıcı.”

Rakowski, 13 maçlık, 67 yardlık bir sürüşü bir yardalık koşuyla tamamladı ve Dylan Freebury'nin ekstra puanı, ilk çeyreğin bitimine 4:25 kala Sea Kings'i 7-0 öne geçirdi.

Bakersfield Christian (11-3), çeyreğin bitimine 1:10 kala Lincoln Adame'in dördüncü perde pası sırasında Ethan Eckles'ın 24 yarda skoruyla sınırlanan sekiz maçlık, 80 yardlık bir yürüyüşle yanıt verdi.

Adame, Andre Calderon ile 40 yarda pas oyununda bağlantı kurarak Cohen Peters'ın ikinci çeyreğin bitimine 23 saniye kala sezonun en yüksek 47 yarda golünü atana kadar ilk yarının geri kalanında takımlar degaj yaptılar. İlk yarıda Eagles'ı 10-7 önde ziyaret ediyoruz.

Rakowski, Palos Verdes'in ikinci yarının ilk sürüşünde birkaç top çalma oyuncusunun üzerinden tilt gibi sekti ve kenar çizgisinin 31 yarda aşağısında yarıştı ve Sea Kings 14-10 öne geçti.

Bakersfield'ı dördüncü mağlubiyette durdurduktan sonra Palos Verdes, yedi maçta 54 yarda sürdü ve Andrew Habif'in dokuz yarda koşusunda gol atarak dördüncü çeyreğin bitimine 8:15 kala farkı 21-10'a çıkardı. Habif, 20 atışta 102 yarda ile bitirdi.

Palos Verdes, geçen Cumartesi günü La Serna'yı 23-7 yenerek Güney Bölümü 5. Lig şampiyonluğunu kazandı; Rakowski iki gol atmak için koşarken, Camren Hughes da biri 80 yardalık olmak üzere iki pası yakaladı. Sea Kings, Inglewood'a karşı aldığı 37-3'lük yenilgiden bu yana üst üste altı galibiyet aldı.

Geçen seneki kadrodan 25 oyuncu mezun olmuş, normal sezonda 10-0 önde olan takım, Bay League şampiyonu olmuş ve Southern Division Division 2'nin ilk turunda Mission Viejo'ya 59-35 mağlup olmuştu. Rakowski geçen yıl 23 gol attı ve bu sonbaharda 18 gol daha attı.

Adame 200 yarda atış yaptı ve Calderon, ikinci yarıda oyun dışı kalan Kartallar için 75 yarda boyunca dört yakalama yaptı.

DeMoss, “Savunmamız fiziksellik üzerine kurulu” dedi.