SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Redondo Union, Güney Bölümü Kızların Plaj Voleybolu unvanını iddia ediyor

hulya

New member
Gerçeğin anı geldi… ve Bella Jones vesilesiyle yükseldi.

Sağ taraftaki pozisyonundan olabildiğince yüksek sıçrayan Redondo Union kıdemli, ağın tepesini kırpan bir çapraz saha öldürdü ve Jones için 12-21, 21-14, 15-13 geri dönüşü tamamlamak için açık mahkemeye düştü ve Sea Hawks'ı, Cif South Divorsta 1 öğleden sonra, CIF Plajı'nda şampiyon Mirball 1 öğleden sonra, Cif South Divnal'a kadar bir kez geri döndürdü.

Körfez Ligi rakipleri ilk dört maçı böldü, Redondo Union ilk iki mahkemede kazandı ve Mira Costa son ikisinde hüküm sürdü, bu yüzden şampiyona Jones ve Namimatsu'nun Lily Sprague ve Allyn Hilt'in Mustangs tandemine Jones tarafından 11-8 düştü. Sprague's Spike, Jones'un kahramanları için zemin hazırlayarak ilk şampiyona noktasını atlamak için taban çizgisine indi.

“Kara'ya sallanmaya çıkın dedim… Kazan ya da kaybet, agresif olacağım,” dedi kapalı voleybol oynamak için San Diego Eyaletine giden gözyaşı Jones. “Gerçekten gergindim ve en iyi salıncak değildi, kasete çarptı, ama tüm bu kızlar benim için çok şey ifade ediyor ve onlar için kazanmak istedim.”

Jones ve Namimatsu birlikte oynadılar – ilki yarı finallerde iki gün önce.

Jones, “Bir sakatlık yaşadık, bu yüzden Jserra için otobüste dizilimimizi değiştirdik ve onunla birlikte gittik” diye itiraf etti. “Dün hizmet ettik ve yaklaşık bir saat boyunca birbirimize geçtik ve bu yardımcı oldu.”

Redondo Union'dan Abby Zimmerman, Mira Costa'nın Simone Roslon'u Güney Bölüm 1 Division kızlar plaj voleybol finalinde topu çatı katıyor.

(Steve Galluzzo / Haberler için)

Bishop Montgomery ve erken USC Plajı voleybol taahhüdünden küçük bir transfer olan Namimatsu, “Kimyamız birlikte iyi çalışıyor ve antrenörümüz birbirimize güvenmemizi, eğitiminize güvenmemizi söyledi” dedi.

Sonuç neredeyse Deniz Hawks'ın yarı final zaferinin bir karbon kopyasıydı, ancak o zaman Abby Zimmerman ve Avery Junk, mahkeme 1. Cumartesi günü karar verme maçının üçüncü setinde 15-13 kazandı. Çift, Mira Costa'nın Olga Nikolaeva ve Simone Roson'un en iyi ikilisini süpürdü.

“Bu bizim için gerçekten büyük bir galibiyet ve aynı anda beş maçın hepsinin de devam etmesi gerçekten heyecan verici” dedi. “Antrenörlerimiz bana ve Avery'ye ellerinden gelenin en iyisini yapmak için güvendiler. Bu sadece bizim günümüzdü.”

Florida Eyaletine, ortağı Leah Blair ile 22-20, 20-17 kazanan ikiz kız kardeşi Addy kazanan ikiz kız kardeşi Addy ile Plajı oynamak için kıdemli bir başkan olan Junk, “Bu yılın başlarında bize bunu yapabileceğimize dair güven verdi, ancak son iki yıldır finallerde onları kaybettik, bu yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğumuzu biliyorduk” diye ekledi.

Mira Costa Juniors Audrey Flanagan ve Anabelle Redaelli, Mahkeme 4'te kolayca 21-11, 21-18, Lerin Rosenthal ve Sammy Nammack mahkemede 21-17, 25-23 kazandı.

4 Mart'ta Redondo Union, Mira Costa'nın on yılı aşan 170 maçlık galibiyet çizgisini yakaladı (çoğunluğu, CIF yaptırımlı plaj voleybolundan önce interscholastic plaj voleybol ligi oyununda geliyor). Mira Costa 26 Mart'ta 5-0 rövanşını kazandı ve üç turba için hazırlandı.

Ancak Cumartesi, deniz şahinlerine aitti.

Benzer bir senaryo ilk ikili Cumartesi sabahı ortaya çıktı ve son, Long Beach Poly'nin Simone Millsap ve Alyssa Luna, karar verme setini 17-15 kazanmak için Mahkeme 4'te bir maç noktasının üstesinden geldiği için aynı derecede dramatikti, Millsap, Jackrabbits'in Anaugural Division 3 finalinde 3-2 zafer üzerinde 3-2 zafer kazandırdı.

Long Her Poly, Güney Bölüm 3 Division 3 Girls 'Plaj Voleybolu finalinde Long Beach City College'da Anaheim Kanyonu üzerindeki 3-2 zaferini kutluyor.

Millsap, Canyon'un Erin Ly ve Hannah Huang'a karşı yaptığı son hizmetinden “Düşüncem 'Bunu içeri almam gerekiyor' idi. “Sadece gözlerimi kapattım ve sol köşeye gitmeyi düşündüm – ve neyse ki yaptı.”

Poly'den Aleeya Salima ve Lindyn Foster, skoru düzleştirmek için 13-21, 21-17, 15-11 Mahkeme 1'de galibiyet çıkardı.

Millsap, “Son sete girerken bunun bize gelebileceğini bildik ve bence tezahürat etmeyi duyduğumuzda ve herkesin mahkememize koştuğunu gördüğümüzde yaklaşık 8-8 oldu” dedi Millsap.

JV'den Playoff'ların üçüncü turunda Millsap ile oynaması için çağrılan Luna, “Bir oyunun noktaya geldiğinde hedefiniz son ikisini elde etmektir” dedi. “Kapalı ekibimiz Kasım ayında CIF kazandı, bu yüzden bu çok özel.”

Cumartesi günkü şampiyona Tripleheader'ın ikinci maçı iki uzun plaj okulunu birbirlerine karşı çekti ve yine Wilson ikinci sınıf öğrencisi Iyla Alvarado ve genç Jane Morrison'ın Millikan'ın Miyayla Brumbelow ve Johanna Swerdloff'u Bruins için başlığı güvence altına almak için 21-19, 18-21, 15-11'e hak kazandı.

Kısa bir süre sonra, Rams gençleri Sophia Orbiso ve Aubrey Greene, 21-17, 17-21, 21-19 galibiyet çıkardı, ancak Wilson zaten katlanmıştı. Millikan, Moore League oyununda 3-2 ve 4-1 kayıpların intikamını almaya çalışıyordu.

Long Beach Wilson'dan Sadie Calderone, Long Beach City College'daki Final 2 Cumartesi günü Millikan'ın Bethany Arnold tarafından ağda savunuldu.

Morrison, “O noktada 2-1 idi, ama ben 'Bunu yapmamız gerekiyor!” Dedi. “Orada insanların beni desteklemesine yardımcı oluyor. Onları iki kez dövmüş olsak da bu finaller ve her iki şekilde de gidebileceğini biliyorduk.”

Alvarado, “Diğer maçlarda neler olursa olsun, bizimkini kazanmak istiyoruz” diye ekledi. “Bu, birlikte oynadığımız ikinci yılımız, iyi bir kimyamız var, stratejimiz konuşuyoruz ve diğer takımdan zihinsel olarak daha güçlü olmaktan gurur duyuyoruz.”