SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sadie Engelhardt eyalet şampiyonasında bir rekor daha kırdı

hulya

New member
CLOVIS — Ventura'dan Sadie Engelhardt rekor kıran üçüncü yılını Cumartesi gecesi Clovis'te en iyi yaptığı şeyi yaparak noktaladı: bir rekor daha kırdı ve koleksiyonuna birkaç kitap daha ekledi.

Kırmızı pelerin olmasa bile “Süper Sadie”, Buchanan Lisesi'ndeki CIF eyalet atletizm şampiyonasında 1.600 metrede yeni bir standart belirledi ve 4 dakika 32.06 saniyelik ulusal lider bir sürede bitirerek 4'lük eyalet final rekorunu kırdı. :33.45 Geçen baharda yola koyuldu. Irvine Üniversitesi'nden Polly Plumer (1980-82), Vista'dan Kira Jorgensen (1987-89) ve Woodbridge'den Christine Babcock'a (2006-08) katılarak art arda üç 1.600 şampiyonluk kazanan tek kız oldu. Engelhardt gelecek yıl dört kez eyalet kazanan ilk kişi olabilir.

Başlangıçtan itibaren tempoyu belirleyen Engelhardt, ilk turu 66 saniyede, ikinci turu 68 saniyede, üçüncü turu 69 saniyede ve son turu 66 saniyede koşarak Corona Santiago'dan ikinci Braelyn Combe'u altı saniyeden fazla farkla mağlup etti.

Engelhardt, “Yayılmak ve dürüst bir yarış sürdürmek istedim” dedi.

Cumartesi günü kızlar 1.600 metrede Ventura'dan Sadie Engelhardt sahaya liderlik ediyor.

(Steve Galluzzo / Times İçin)

Bu, Engelhart'ın bireysel bir eyalet yarışmasında altıncı birincilik madalyasıydı – kros yarışında iki, atletizm yarışında ise üç madalya kazandı (ikinci sınıfta 800'ü kazandı, bu da onu Pleasant Hill'den bu yana bu eyaleti “iki katına” çıkaran ilk kadın yaptı). Kathy Costello 49 yıl önce mil ve 880 yarda yarışlarını kazanmıştı).

Engelhardt Cumartesi günkü 1.600 çabasıyla ilgili olarak “İlk tur neredeyse zamana karşı yarış zihniyeti gibiydi” dedi. “İlk turda nasıl hissettiğimi görmek ve oradan devam etmek istedim. Gerçekten 4:26'yı yakalamak istiyordum ama o günün bugün olup olmadığını bilmiyordum.”

800'de eyalet şampiyonluğunu korumak yerine, takım arkadaşları Melanie True, Tiffany Sax ve Aelo Curtis'e katılarak 4×800 bayrak yarışını 8:57.21'de kazandı – Kaliforniya kızlarının rekoru. Cougars'ın dörtlüsü, Güney Bölümü Ustalar Buluşması'nı 9:02.57'de kazandıktan sonra birinci sırada yer aldı, ancak Cumartesi günü galip gelmek için Englehardt'ın dayanma ayağında insanüstü bir çabaya ihtiyaçları vardı. Son değişimde düşen bir cop, sopayı aldığında onu 100 metre geride bıraktı, ancak önden koşan Santiago ile aradaki farkı istikrarlı bir şekilde kapattı ve son dönüşü neredeyse üç saniye farkla kazanmak için liderliği ele geçirdi.

Gelecek sezon Harvard-Westlake'ten Amy'nin kırdığı 2:02.04'lük eyalet 800 rekorunun peşine düşmeyi deneyebilecek olan Engelhardt, “Düşüncelerimin bir kısmı, 4×800'ü yalnızca iki kez yapmanız gerektiğiydi, ama aynı zamanda takım arkadaşlarımla koşmayı da seviyorum” dedi. 2011 yılında Weissenbach.

Oaks Christian, Cumartesi günü CIF eyalet atletizm şampiyonasında kızlar 4X100 metre bayrak yarışında eyalet şampiyonluğunu kutladı.

Erkekler 4×800 bayrak yarışında San Clemente, 7:38.07'lik derecesiyle saniyenin yüzde 52'si kadar bir farkla geçen yılın kendi rekorunu kırdı.

1.600 metrelik tacını koruyan Santa Barbara'dan Andreas Dybdahl, 4:08.23'lük derecesiyle son sınıf arkadaşları Ventura'dan Anthony Fast Horse'u (4:09.32) ve Beckman'dan Felix Ibzan'ı (4:10.33) geride bıraktı.

Niya Clayton geçen yıl eyalet finallerinde kızlar 100 metreyi kazandı ve Cumartesi günü 4×100'ün son ayağında hızını göstererek Long Beach Poly'den Brooklyn Lee'yi saniyenin 11 yüzde biri kadar geride bırakarak Oaks Christian'ın eyalette kazanmasına yardımcı oldu. -45,67 saniyelik lider süre. Daha sonra Clayton 100'de altıncı oldu ve Canyon Country Canyon kıdemli Mikaela Warr, 11.41'de Gardena Serra'dan Mia Flowers karşısında saniyenin altı binde biri farkla kazandı.

Son sınıf öğrencisi Clayton, Lions'ın eleme turunda birinci olmak için 46.33'lük çabası hakkında şunları söyledi: “Dünkü kaseti izledik ve geçişlerimizin biraz eksik olduğunu gördük ve bitiş çizgisine kadar ilerlemedim.” Cuma. “Geçen yıl 100'ü kazandıktan sonra 'Sırada ne var?' diye düşündüm. Ama bu lisedeki son kaçışımdı, herkes birlikte çalışıyordu ve ben de kız kardeşimle birlikte koşmaya başladım. [Imani] peki daha iyi ne olabilir?”

Birminghamlı Deshawn Banks, etkinlikte eyalet şampiyonluğunu kazanma yolunda yüksek atlamada yarışıyor.

Cuma günü altı çocuğun 100'de kişisel rekorlar kırdığı heyecan verici bir eleme turunun ardından, Mt. Miguel'den ikinci sınıf öğrencisi olan San Diego Bölümü galibi Brandon Arrington Jr., sprint'i 10.33'te kazanarak Granada Hills kıdemli Jordan Coleman'ı (10.43) ve Bakersfield'ı geçti. ikinci sınıf öğrencisi Jalen Ford (10.48). Şehir Bölümü 100 ve 200 şampiyonu Coleman da 200'de 21.04'te, Cuma günkü 20.55'lik derecesine eşit olan Arrington'un ardından ikinci oldu.

Erkekler yüksek atlamada 7 fit 0½ inçlik kişisel rekorunu kıran Birmingham son sınıf öğrencisi Deshawn Banks, 6'da ikinci olan Sherman Oaks Notre Dame ikinci sınıf öğrencisi JJ Harel ile yaptığı hararetli düellonun ardından kalabalığa birkaç kutlama taklası atarak bunu kutladı. -10.

Geçen yıl eyalet toplantısında beşinci olan ve Arcadia ve Mt. SAC etkinliğinde birinci olan Banks, “Benim için halkla ilişkiler almak daha büyük bir olaydı çünkü tüm yıl boyunca 2 metreyi temizlemeye çalışıyordum” dedi. Nisan. “İkinci sınıf öğrencisine karşı atlamak beni heyecanlandırdı. Sonunda odaklandım, alkışlarımı yaptım ve rutinimi sürdürdüm.

Cumartesi günü kızlar disk atma yarışında Sherman Oaks Notre Dame'dan Aja Johnson eyalet şampiyonluğunu kazandı.

200 ve 400'de sıralama turlarında önde gelen Culver City kıdemli Morgan Maddox, 200'de San Diego Madison'dan Amirah Shaheed'in ardından ikinci, 400'de ise üçüncü oldu. Canyon'dan Jordehn Gammage erkeklerde 300 engeli 37.35'le kazandı.

Kızlarda yüksek atlamada Ventura kıdemli Valentina Fakrogha 5-8'lik skorla kazanırken, üçlü atlamada Vista Murrieta kıdemli Alyssa Alumbres 40-11'lik skorla birinci oldu. Uzun atlamayı 20-5¼ atlayarak kazanan Long Beach Wilson'dan Loren Webster oldu.

Geçen yıl 44¾'lük atışla eyaleti kazanmak için gülle atışını kazanan Notre Dame genç Aja Johnson, Cuma günkü elemelerde ikinci olarak attığı 44-2¼'den çok daha iyi bir skorla 46-8¾'lik bir çabayla ikinci Cumartesi gününe yerleşti. Cumartesi günü erken saatlerde Johnson, dördüncü atışında 158-10'luk kişisel rekoruyla diski kazandı.

Dana Hills'in genç öğrencisi Evan Noonan, 17 koşucunun dokuz dakika kırdığı hızlı yarışta son turu 57.12 saniyede koşarak erkeklerde 3.200 yarışı 8:43.12'de kazandı. Son şampiyonu Santiago'lu Rylee Blade, kızlar yarışında 10:06.26'lık derecesiyle üçüncü oldu. Eastlake'ten Jaelyn Williams 9:57.11'lik derecesiyle birinci oldu.

Dana Hills'ten Evan Noonan, 25 Mayıs 2024'te Clovis'teki Buchanan Lisesi'nde erkekler 3.200 metrede eyalet şampiyonluğunu kazandı.

Long Beach Poly'den Xai Ricks Cumartesi günü erkekler 400 metrede eyalet şampiyonluğunu kazandıktan sonra kutlama yapıyor.

Wilson, son yarış olan 4×400 bayrak yarışında 3:41.40'lık derecesiyle birinci oldu ve kızlar takımı şampiyonluğunu 36 puanla tamamladı. Ventura 30 puanla ikinci, Vista Murrieta ise 23 puanla üçüncü oldu.

Poly kıdemli Xai Ricks, 400'ü 46.79'da kazandı ve 4×400'de 46.6'da ikinciliği garantileyerek Jackrabbits için erkeklerde rekor olan 11. takım şampiyonluğunu elde etti. Poly, 2011'den bu yana ilk şampiyonluğunu elde ederek 33 puan topladı; Clovis North (28) ikinci, Wilson (27) üçüncü oldu.