SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Santa Margarita, üniversiteye giden sporcuları kutlama şeklini değiştirdi

hulya

New member
Ulusal niyet mektupları daktiloların, çevirmeli telefonların ve dinozorların yolunda gitti. Bunların yerini, yardım hibesi olarak bilinen ve üniversitenin alınacak burs parasını belirli terimlerle belirtmesi ve NCAA ve diğerleri yasal sorunlarını çözdüğünde dağıtılacak isim, resim ve resim fonlarını belirtmesi beklenen bir belge alıyor. .

Liseler, niyet mektuplarının artık geçerli olmadığı bu yeni dönemde, spor bursu alan son sınıf öğrencilerini nasıl onurlandırmayı planladıklarını yaratıcı bir şekilde düşünüyor. Santa Margarita yeni gününe bir isim buldu: “Atletik Bağlılık Kutlaması.”

Futbolcular dışındaki yaşlıların da yardım hibesi imzalamaya başlayabileceği 13 Kasım'dan itibaren yılda üç kez gerçekleşecek.

Yardım hibesi o kadar yeni ki, bir yıldan fazla bir süre önce bu bağışta bulunan iki saygın Santa Margarita sporcusu, yüzücü Teagan O'Dell ve softbol oyuncusu Jillian Torres, niyet mektubunun ortadan kaybolması dışında değişikliklerin farkında bile değildi.

Notre Dame'ı taahhüt eden Torres, “Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum çünkü değiştirdiler” dedi.

Gelecekteki Cal antrenörleriyle ülkenin en iyi yüzücülerinden biri olarak NIL hususlarını tartışıp tartışmadığı sorulduğunda O'Dell, “Konuşmadım. Planım, ben oraya varmadan önümüzdeki baharda bunun hakkında konuşmaya başlamak.

Balonlar, işaretler ve minnettar ebeveynler arasında, muhteşem bir günde, en az 45 Santa Margarita öğrencisi ve belki de daha fazlası, üniversite işe alım sürecini tamamlayarak ve başarılarından dolayı tebrikleri kabul ederek, uzun yıllar boyunca gösterilen muazzam miktarda sıkı çalışmayı ve fedakarlığı kutlayacak. .

O'Dell, “Bunun imza atan herkes için büyük bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum” dedi. “Temiz bir nefes alacaksınız ve hayatınızın önümüzdeki dört yılını sabırsızlıkla bekleyeceksiniz.”

2028'de Olimpiyat şampiyonu olma hayalleri kuran Kaliforniya'nın 1 numaralı yüzücüsü O'Dell, annesi Marni'nin üniversitede yüzmesi nedeniyle 4 yaşında yüzmeyi öğrendi. Futbol oynayan ve bir sorun dışında yüzmeyi de öğrenen üç erkek kardeşi var.

“Hızlı yüzemezler” dedi.

San Jose Eyaleti'nde oyun kurucu oynayan babaları Dan'i örnek alıyorlar. İkisi Citrus College'da, küçük erkek kardeşi ise Bishop Amat'ta. Vakit buldukça kız kardeşlerine tezahürat yapıyorlar. Teagan nadiren evde oluyor ve sabah saat 4'te antrenmana çıkmak üzere kalkıyor.

Torres'in O'Dell'in erken kalkmasına karşı hiçbir kıskançlığı yok. Uyanma saati sabah 6:30 ama kendisi 5 yaşındayken ona koçluk yapmaya başlayan ve daha sonra gezici top koçlarının görevi devralmasına izin veren babası Ralph ile istediği zaman vuruş antrenmanı yapmayı seviyor. O bir All-CIF dış saha oyuncusu.

“Benim için Notre Dame'a gitmek her zaman bir rüyaydı ve bu günün bunu gerçekten güvence altına aldığını hissediyorum” dedi. “Koçlarımı çok iyi tanıyorum ve onlar benim için çok şey ifade ediyor ve gerçekten heyecanlıyım.”

13 Kasım'da Southland'de kimler heyecanlanacak biliyor musunuz? İmzacıların çoğu için üniversite eğitimi için para ödemek zorunda olmayan ebeveynler.

O'Dell, “Sanırım ailem hiçbir ücret ödemek zorunda olmadıkları için çok minnettar” dedi. “Çoğunlukla benimle gurur duyuyorlar ve üniversitede mutlu olmamı istiyorlar.”

O'Dell'in not ortalaması 3,9, Torres ise 4,3'tür. Onlara üniversite bursunu kazandıran şey, yüzme veya softbolda iyi olmanın ötesinde bir şeydi. Akademisyenler onların başarısında büyük rol oynadı ve her ikisi de Santa Margarita'daki rekabetin kendilerini sınıfta başarılı olmaya ittiğini öne sürdü.

Torres, “Bu okulda bu kadar çok yetenekli insanın olması inanılmaz” dedi. “Gerçekten ilham verici.”

Kurallar değişiyor. Kadro limitleri azaltılıyor. Antrenörler uyum sağlamak zorunda kalıyor. Üniversite işe alımlarında akınların olduğu bir dünya var. Ancak imzayı atan herkes kesinlikle kutlanmayı hak ediyor. Tek ihtiyacınız olan bir kişinin size inanması, fırsat sunması ve yola çıkmanız.