SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sondheimer: Güney Bölgesi futbolu nasıl mutlaka izlenmesi gereken bir TV haline geldi?

hulya

New member
Sherman Oaks Notre Dame'ın futbol koçu ve atletik direktörü Kevin Rooney, 1997 yazında Lake Tahoe'da tatildeyken takımının Bishop Alemany'ye karşı oynayacağı maçın bu takımın bir parçası olmasına izin verip vermeyeceğini soran bir telefon aldı. Fox Sports West ve Prime Ticket'in ilk lise spor yayını.

Oyuncuların heyecanlanacağını biliyordum” dedi. “Her zaman dikkatinizin dağılmasından endişe edersiniz ama buna değdiğini hissedersiniz.”

Notre Dame, yayın için taşınabilir ışıklar getirmeyi kabul etti. Alemany, geleceğin Tennessee oyun kurucusu Casey Clausen tarafından yönetiliyordu. Notre Dame, gelecekteki USC ve NFL'nin Justin Fargas'a karşı koşmasının yanı sıra gelecekteki Florida Eyaleti ve NFL savunma mücadelesi Travis Johnson tarafından yönetildi. Top toplayıcı çocuk geleceğin NFL oyun kurucusu Jimmy Clausen'dı.

Johnson, Fargas'a “Seni görmeye geldiler ama beni de görecekler” dediğini hatırlıyor. “Çok büyüktü. Herkese Fox Sports'ta yayınlanan ilk maçta oynadığımızı söylüyorum. Sanırım üç yıl arasında Casey'yi yedi ya da dokuz kez kovdum.”

Kanal isimleri o kadar çok değişmiş ki, “Jeopardy!”de 400$'a bir spor kategorisi olabilse de, Southern Chapter TV oyunlarının üzerinden 28 sezon geçti. En son değişiklikle, Bally Sports artık FanDuel Sports Network oldu; isim hakları bir çevrimiçi kumar şirketi tarafından satın alındı; bu, Güney Bölümü ile Mayıs ayında sona eren sözleşmenin büyük olasılıkla yenilenmeyecek ve Spectrum'a geçecek olmasının önemli bir nedeni.

Bütçe kesintilerine rağmen oyunları TV'de tutmak, 2023'te oyunların yapımcılığını üçüncü taraf olarak devralan David Otta Productions oldu. Cuma günü Veterans Stadyumu'ndaki Division 1 finalinde spikerler Cooper Perkins ve Tony Moskal yer alacak. Bu oyunların tarihi, yalnızca unutulmaz anlarla değil, aynı zamanda canlı yayındaki medya kişilikleri için çaylak başlangıçlarla ve kameramanlardan Emmy ödüllü yapımcılara ve sektörün bir parçası olan yönetmenlere kadar çok daha fazla kamera arkası personeliyle doludur. . Spikerler, yorumcular ve yan muhabirler arasında, Papadakis'in rol aldığı 2019 yayınının tanıtımıyla eski Mater Dei koçu Bruce Rollinson ile 2020 Emmy kazanan Jim Watson, John Jackson, Lindsey Soto, Chris McGee, Chris Rix ve Petros Papadakis yer alıyor. spor radyosu talk-show sunucusu “Santa Ana'daki Bruce”dan bir telefon alıyor. Rollinson, “Lise futboluna hazır mısın?” diye soruyor.

Paketi başlatan kişi, şu anda FanDuel Sports Network West ve SoCal'ın baş yapımcısı olan John Hefner'dı. 30 yaşında bir Loyola Lisesi mezunu ve yapım asistanıydı. Bölgesel spor ağı, lise futbolunu göstererek abone kazanmayı hedefliyordu. Öğrenci Sporlarından merhum Garry Paskwietz ve Andy Bark oyunların seçilmesine yardımcı oldu. Her şey, birden fazla kamera, en iyi teknolojiyle dolu bir mikrodalga kamyonu ve birinci sınıf kamera arkası çalışanları ile profesyonel bir oyunun yayını gibi yapıldı.

Hefner, Watson'ın ilk maçtaki çağrısını hâlâ hatırlıyor. “Justin Fargas gitti…”

Long Beach Poly'de sıkı son Marcedes Lewis, 2001'de De La Salle'ye karşı alınan resepsiyonun ardından koşuyor.

(David Kawashima / Times İçin)

En büyük maç 2001 yılında Long Beach Poly'nin yüzyılın oyunu olarak adlandırılan maçta Concord De La Salle ile karşılaşmasıyla geldi. Gaziler Stadyumu'nda 17.000'den fazla seyircinin önünde 1. ve 2. sıradaydı. Lise sporlarının manzarasının değişmesine yardımcı oldu ve ESPN ve diğerlerinin bu sporları televizyonda yayınlamaya başlamasına neden oldu.

Hefner, “O gece maçın tüm Fox bölgelerinde yayınlanmasına izin verdik, bu nedenle ulusal bir izleyici kitlesi vardı ve Kaliforniya'da futbol için gerçek bir vitrindi” dedi. “Patronlarımıza oyunun ne kadar büyük olacağını açıklamamız gerekiyordu. İlk başta satın almadılar. 'Evet, evet, evet.' Ancak o gece aldığı reytingi gördüklerinde şaşkına döndüler.”

Hefner ve kamera önünde ve dışında olanlar oyunları sadece bir iş olduğu için yapmıyorlardı. Güney Kaliforniya lise futbolunun en iyilerini izleyicilere sunma deneyimini gerçekten sevdiler.

Kendi yerel spor konuşmaları radyo programını yapan ve üniversite yayınları için yorum yapmaya devam eden Papadakis, “Lise futboluna karşı her zaman bir tutkum vardı ve belki de bunun ne kadar büyük bir olay olduğuna dair abartılı bir vizyonum vardı” dedi. “Maskotları, bölgeselliği ve kasabaları seviyorum. Yıllarca geri gelip eyalet şampiyonası maçlarında oynardım. En güzeli de aynı oyuncuları üniversitede de görecektim, onlar profesyonel basketbol oynamaya devam edeceklerdi ve beni annelerine sarıldığımda hatırlayacaklardı.”

David Otta Productions aracılığıyla haftanın lise futbol maçının sahnelenmesinde sahne arkası olaylar.

(David Otta yapımları)

En büyük bireysel performanslardan biri, Mater Dei'den Matt Grootegoed tarafından 1998'de Long Beach Poly'ye karşı sergilendi. 33 atışta 244 yarda koştu ve Mater Dei'nin 33-26 galibiyetinde iki gol attı. Watson ve Jackson yorumculardı.

Haftanın oyunları daha önce bilinmeyen oyuncuların ortaya çıkmasını sağladı. Defansif mücadele Mike Patterson, televizyonda yayınlanan bir maçta Los Alamitos adına birden fazla çuval aldı ve ardından ertesi Pazartesi USC tarafından teklif edildi. Thousand Oaks'tan Dave Anderson, Westlake karşısında büyük bir galibiyet aldı, ardından Colorado State'ten teklif geldi.

Notre Dame ilk maçında Alemany'yi 43-15 mağlup etti. Fargas 217 yarda koştu ve üç gol attı. Rooney, televizyondaki ilk çıkışında yüzüne hiçbir şey sürmemeye karar verdiğini söyledi.

“Parlak olduğumu düşündüler, bu yüzden makyaj yapmama gerek kalmadı” dedi. “Birdenbire bir yıldız olacağımı bekliyordum. Hiçbir zaman olmadı.”

Yardımcı antrenör Jeff Kraemer şu sonuca vardı: “Yeterince makyaj yapmadığı için keşfedilmedi.”

Böylece lise spor topluluğu ve Güney Kaliforniya'da duyuruyu yapanlar tarafından hızla benimsenen ve değer verilen bir gelenek başladı.

Papadakis, “Kendinizi alçakgönüllü bir şekilde gördüğünüzde, bir lise maçına gittiğinizde, insanların çocuklarıyla ilgilendiğinizde ve onların hikayelerini anlatmak için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızda, bu insanlar NFL'de oynamaya devam etseler de bir daha asla oynamasalar da sizi asla unutmazlar” dedi. .