SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sondheimer: Loyola'dan Diego Ayala-Martinez asla futbol rüyasından vazgeç

hulya

New member
Diego Ayala-Martinez Loyola High'da 14 yaşında bir yaşındayken, birinci sınıf futbol takımını denedi. Soyunma odasındaki bir pencereye bantlanmış listeye baktıktan sonra kesildiğini öğrendiği günü asla unutmayacak.

“Arkadaşlarımla öğle yemeğinde gittiğimi hatırlıyorum” dedi. “Yürüyorum ve ismimi görmüyorum. Kafam karıştı ve şok oldum. Daha sonra koçla konuşmaya gittim [Chris] Walter. Deneyen bir sürü çocuk olduğunu ve sınırda olduğumu söyledi. Her yıl antrenörler bazı zor kararlar vermek zorundalar. ”

Peki Ayala-Martinez bundan sonra ne yaptı?

Ebeveynlerini şikayet etmek için bir telefon görüşmesi yaptırdı mı? Eve gidip yatağına bir futbol topu attı mı? Bir duvarı yumrukladı mı? Transfer yapmaya karar verdi mi?

“Yeteneğime güveniyordum” dedi. “Kesinlikle çok çalışacağımı ve daha iyi çıkacağımı biliyordum. Zihniyetim koça beni tekrar kesmek için bir sebep vermemekti. ”

Yaptığı şey ikinci sınıfı başka bir fırsata hazırlanmaktı. Junior Varsity takımını yaptı ve başlangıç oldu. Sonra üniversite takımını bir genç olarak yaptı ve neredeyse hiç oynadı. Bırakmadı. Geçen yaz geri döndü, son sınıfında bir başlangıç rolü kazanmaya karar verdi.

“Temelde her gün arkadaşımla iki ya da üç saat boyunca sahaya gittim” dedi. “Koşuyorduk ve tatbikat yapıyorduk.”

Ayala-Martinez, Güney Bölümü Açık Bölümü futbol playofflarında 7 numaralı tohumlanan yenilmemiş Cubs (17-0-3) için başlangıç merkezidir.

Walter, “Defansif olarak çok başarılı olmamızın nedenlerinden biri,” dedi.

Dokuz kıdemli başlatıcı var.

“Onlar çok yakın bir grup,” dedi Walter. “Birlikte çok çalışıyorlar.”

6 feet 2'de Ayala-Martinez, Loyola 10-0 gittikçe Misyon Ligi'ndeki en iyi savunuculardan biri oldu. Yavrular Çarşamba günü playofflara geçen sezon 1 Division 1 şampiyonu olan 2 numaralı Mater Dei'ye karşı bir ev maçı ile başladı.

Geriye dönüp baktığımızda, Ayala-Martinez futbol takımını birinci sınıf öğrencisi olarak kıkırdar, ancak Fútbol takımı değil. Tabii ki, Loyola'da birinci sınıf futboluna çıkan herkes takımı yapıyor.

Ancak futboldan kesilmek, lise hayatındaki erken gerçeklik kontrolüydü. Sıkıntı ve nasıl tepki vereceğini görmek zorluğu ile karşılaşmasıydı.

4.2 not ortalaması ortalaması ve USC'ye kabul edilen Ayala-Martinez zaten bir yetişkin olarak ona yardımcı olacak dersler öğrendi. Birinci sınıf takımından kesilmek ve daha da denemek için geri dönmek kesinlikle bir tane.

“Sadece pes etme,” dedi. “Kendinize olumlu ve doğru kalın. Benim için en büyük şey kendiniz için üzülmek. Çalışmaya devam et ve oraya varacaksın. “

Ayala-Martinez ve ailesi, Eaton ateşinin yıkıma neden olduğu Altadena'da yaşıyor. Felaketten sadece yanmış bir arka bahçe çitiyle kaçtılar, ancak komşuların evleri küllerde ve aile yerinden edildi. Annesi futbol ve okulun oğluna yardım ettiğini söyledi.

Adriana Martinez, “Onunla çok gurur duyuyoruz – çalışma ahlakı, esnekliği ve nazik kalbi” dedi.

Ayala-Martinez, futbol deneyiminin unutulmayacağını söyledi.

“Bu benim en büyük şeylerimden biri, futbol ve hayatta ve saha dışında yaşam ile bağlantı” dedi.