SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sondheimer: Notre Dame'dan Zachary White özel rol oyuncusu

hulya

New member
Sherman Oaks Notre Dame Lisesi'nden Zachary White'ın her koçun takdir etmesi gereken süper bir gücü var. Sahanın en gösterişli oyuncularının arasına karışır, bazen neredeyse görünmez olur ama yakından izlerseniz ve oyunu bilirseniz, takımın zafere imza atmasına yardımcı olan birleştiricidir.

O, bir antrenörün doğal karşıladığı ama onsuz yapamayacağı tüm küçük şeyleri yapan isimsiz takım menajeri gibi.

Koç Matt Sargeant, “İnsanlar ne tür bir oyuncunun kazanmaya yol açtığı konusunda bir yanlış anlaşılmaya sahipler ve Zach yalnızca kazanmaya yol açan şeyleri yapıyor ve bu gösterişli değil ve karışık kaset yapılacak bir şey değil” dedi. “Basketbolu biliyorsanız ve maçı gerçekten izliyorsanız, yaptığı tek şey kazanmayı etkilemektir. Bu onun savunması, bu onun iletişimi, bu onun ribauntu. Sürekli olarak basketbol maçlarını kazanmamıza yardımcı olacak şeyler yapıyor.”

Sezonun en büyük maçlarından biri Cuma gecesi, Notre Dame'ın Mission League karşılaşmasında Harvard-Westlake'i ağırlayacağı maç olacak. Yıldızlarla dolu bir oyun. Notre Dame'dan Tyran Stokes ve Harvard-Westlake'ten Nikolas Khamenia, ABD milli takımlarını temsil ederek altın madalya kazananlar oldu.

Ancak Beyaz, zafer ile yenilgi arasındaki farkı yaratabilecek oyuncudur. 1,80 boyundaki genç oyuncu, üç sezon boyunca Notre Dame'ın yıldızlarıyla mükemmel bir şekilde uyum sağladı ve büyük katkılarda bulundu. Birinci sınıfta Caleb Foster (Duke) ve Dusty Stromer (Gonzaga) ile birlikteydi. İkinci sınıftayken Mercy Miller'a (Houston) yardım etti. Ve bu sezon Stokes ve Lino Mark (Rutgers) ile birleşti.

Beyaz sırım gibi, çok yönlü, enerjik, zeki ve güçlüdür. Rollerini anlıyor ve takım için en iyisini yapıyor.

“Kimin benden daha üst sıralarda olduğu konusunda endişelenmiyorum” dedi. “Ben sadece kazanma ve herkesin genel başarısı konusunda endişeleniyorum. Sadece benim değil herkesin kazanmasını istiyorum.”

SIRALANMADI: Herhangi bir işe alım sitesinde sıralamada yer almayan Notre Dame'dan (CA) Zachary White, Hoophall West'te Coronado'ya karşı gösterdiği performansın ardından büyük köpekler arasında olduğunu gösterdi
🔥

6'5 2026 SF, 84-40 galibiyette sahadan 10-13 önde 22 sayı üretti. pic.twitter.com/ycDZ9HUgGr

— Lige Hazır (@LeagueRDY) 3 Ocak 2025
Savunması ve ribaundları başkaları için fırsatlar yaratıyor. Ve ateş etmesi gerektiğinde bunu doğru ve kararlı bir şekilde yapacak. Onun fedakarlığı ve sahada neyin gerekli olduğunu bilmesi gelecekteki bir antrenörün nitelikleridir.

“Küçük şeyleri yapmak, kimsenin yapmak istemediği şeyleri yapmak” dedi. “Böylece daha fazla oynayabilirsiniz. Üniversiteler her şeyi görüyor. Benim sıkı oynadığımı, savunma yaptığımı, ribaund aldığımı, tüm küçük şeyleri yaptığımı ve getirdiğim enerjiyi gördüklerini görüyorlar. Her oyunda bir kova almaya çalışmamı değil, bunu görecekler.

White, San Fernando Vadisi'nde genç futbol fenomeni olan babası Russell'dan farklı bir yol izledi ve Crespi'nin 1986'da ikinci sınıfta koşarak Güney Bölümü 1. şampiyonluğuna ulaşmasına yardımcı oldu. onun sporu ve arkasına bakmadı.

Sargeant, “Basketbolu seviyor, yarışmayı seviyor” dedi.

Ve Beyaz oyun başına sayılamayacak kadar çok “kazanan oyun” yapıyor. Diğerleri muhteşem smaçlar veya göz kamaştırıcı hareketler yaparken Beyaz'ın süper gücünün ortaya çıkmasını izleyin. Bir şutu bloklarken, hücum alırken, boşta kalan bir top için çabalarken ya da takım arkadaşına bağırırken onu gözden kaçırabilirsiniz. Zafere götürürse süper gücün işe yaradığını unutmayın.