SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Tanışmanın Güzelliği

Emre

New member
Tanışmanın Güzelliği

Bir gün sabah, alışık olduğum rutinle kahvemi alıp pencereden dışarı bakarken, hayatımın en güzel tanışmalarından birini yaşadım. O an, sıradan bir günden farklıydı; biraz daha hüzünlü, biraz daha sessizdi. Yağmur yağıyor, insanların aceleyle evlerine gitmeye çalışırken üzerlerinden düşen damlalarla dans ettiğini görüyordum. Bir anda, tanımadığım bir ses, adımı söyledi. "Merhaba, seni görmek ne güzel," dedi bir kadın, ellerinde bir kitap tutarak yanımda beliren o sesin sahibi.

Tanışmamız, beklenmedik ve zarif bir şekilde başlamıştı. Kitabını bana gösterdi ve çok sevdiğini söylediği bir yazardan bahsetti. O an, bu basit konuşma bana ne kadar farklı bir dünya açabileceğini fark ettim. Ne kadar çok insanla tanıştım, belki de en değerli tanışmalar, kalbimde anlık bir bağ kurduğum anlardır.

Günler geçtikçe, o kısa tanışmamız daha derin bir dostluğa dönüştü. Aynı kitaplardan bahsederken, birbirimizin en sevdiği şeyleri keşfettik. Ama en güzeli, sadece bir "merhaba"nın, hayatı ne kadar değiştirebileceğini anlamamdı. Tanışmak, bazen sadece bir kelimeyle başlar, ama o kelimeyle bir dünya kurulabilir. Tanışmanın güzelliği, bazen sadece tesadüflerde değil, bir kişinin kalbini ne kadar hızlı hissettiğimizde gizlidir.