Hazırlık beyzbol özeti: Erik Puodziunas, Sherman Oaks Notre Dame'ın Crespi'ye karşı kazandığı galibiyette tek vuruş yaptı

hulya

New member
Kırk yıl önce, geleceğin Cy Young Ödülü sahibi Jack McDowell, Sherman Oaks Notre Dame adına rakibi Crespi'ye karşı vuruşsuz bir atış yaptı.

Çarşamba günü, Notre Dame'ın Michigan'a giden atıcısı Erik Puodziunas, 1984'teki performansını kopyalamaya yaklaştı. Celtics'e karşı altı isteka boyunca hiç vuruş yapamadı ve ardından son sıradaki Krystan Bell'e önde bir double yaptı. yedinci. Notre Dame'ın 6-0 Mission League zaferini tek vuruşla bitirdi.

Levi Sterling iki sayılık home run ve double vuruşunu yaptı.

Chaminade 15, St. Francis 2: Vinny Van der Wel grand slam yaptı ve dört vuruş ve dört RBI ile bitirdi ve Greg Rangel, Mission League galibiyetine bir home run, dört vuruş ve dört RBI ekledi.

Harvard-Westlake 4, Piskopos Alemany 2: Bryce Rainer rahat bir vuruşla üç vuruş yaptı ve Wolverines'in Mission League galibiyetinde üç kez yürüdü.

Loyola 11, Sierra Kanyonu 4: Augie Lopez yılın beşinci home run'unu yaptı ve üç RBI ile bitirdi. James Dell'Amico iki vuruş ve iki RBI ekledi. Donnie Morgan'ın iki double'ı vardı.

Agoura 2, Calabasas 1: JP Cardenas, Agoura'nın Marmonte Ligi galibiyetini korumak için yedinci turda sayı yaparak maçı bitiren bir yakalama yaptı.

Westlake 1, Oaks Christian 0: Dylan Volantis, Marmonte Ligi şampiyonu Westlake'e tek vuruşlu bir gol attı.

Warren 2, Piskopos Amat 1: Genç atıcı Angel Cervantes, Warren adına 11 sayı attı.

Camarillo 10, Simi Vadisi 4: Boston Bateman 14 sayı attı ve Camarillo adına altı istekada hiç vuruştan vazgeçmedi. Ayrıca iki double yaptı.

Damien 6, Etiwanda 4: JT Lovato'nun Damien için iki RBI'si vardı.

Trabuco Tepeleri 3, Görev Viejo 2: Mike DeFranesca, Trabuco Hills adına beş istekada bir koşudan vazgeçti.

Piskopos Montgomery 3, La Salle 2: Knights, Del Rey Ligi galibiyetini aldı. Adrian Hernandez, La Salle adına altı istekanın sekizini attı.

Korona 5, Roosevelt 1: Sam Burgess, Corona adına altı atıştan altısını attı. Anthony Murphy ve Josh Springer sayı vuruşları yaptı.

Corona Santiago 5, Norco 1: Chris Ramirez, Santiago adına üç vuruşa katkıda bulundu.

Corona Yüzüncü Yıl 9, Kral 1: Huskies 20. galibiyetini aldı. Aiden Simpson ve Michael Malki'nin her biri ikişer vuruş yaptı.