Mühendislik öğrencisi ve diğer iki kişi Pune'da sınıf arkadaşını öldürmekten tutuklandı

hulya

New member
Yetkililer Pazar günü yaptığı açıklamada, Pune polisinin, 22 yaşındaki bir bilgisayar bilimi öğrencisini kaçırıp öldürdüğü iddiasıyla bir mühendislik öğrencisini ve iki arkadaşını tutukladığını söyledi. Mağdur ve şüphelilerden biri olan mağdurun sınıf arkadaşı birbirini tanıyordu. Olay, 30 Mart'ta BE Computer'ın üçüncü sınıf öğrencisi Latur'lu Bhagyashree Sude'nin saat 21.00 civarında Phoenix Alışveriş Merkezi yakınında kaçırılmasıyla bildirildi.


Yetkililer, kurbanın kaçırıldığı gün öldürüldüğünden şüpheleniyor. (TEMSİLCİ FOTOĞRAFI)

30 Mart günü şüphelilerden biri mağdurla birlikte alışveriş merkezine gitti, daha sonra saat 21.30 sıralarında şüpheliler kadını kaçırıp fidye istedi. ₹Ailesinden 9 lakh. Polis soruşturmasında sanıkların borçlu olduğu ve tüm kredi borçlarını ödemek için paraya ihtiyaçları olduğu ortaya çıktı. Sanık, Bhagyashree'nin aile geçmişini biliyordu ve bu nedenle onu hedef almaya karar verdi.

Yalnızca HT uygulamasında Hindistan'daki genel seçimlerin hikayesine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin!

Yetkililere göre şüphelilerin kimlikleri Sagar Jadhav, Shivam Phulwale ve Suresh Indure olarak belirlendi. Polis, Phulwale'in üçüncü sınıf mühendislik öğrencisi olduğunu ve diğer ikisinin de arkadaşı olduğunu söyledi. Yetkililer, Bhagyashree Sude ve Shivam Phulwale'in her ikisinin de şehrin doğu kesimindeki aynı üniversitede mühendislik okuduğunu söyledi.

İlk olarak kurbanın ebeveynlerinin yeri değiştirildi ₹Şüphelinin verdiği banka hesap numarasına çevrimiçi modda 50.000 yatırıldı. Polis, tüm teknik detayları inceledikten sonra şüpheliyi gözaltına aldı.

Vimantal polis karakolu SPI'si Anand Khobre, “Sorgulama sırasında polis, kurbanın öldürüldüğünü ve cesedinin Pune bölgesindeki Supa köyündeki bir çiftliğe gömüldüğünü öğrendi” dedi.

Yetkililer, kurbanın kaçırıldığı gün öldürüldüğünden şüpheleniyor. Pazar günü Viman Tal polisinden oluşan bir ekip olay yerine giderek kızın cesedini buldu.

Daha sonra polis olayla ilgili 2 zanlıyı daha gözaltına alırken, soruşturma sürüyor.


Haberler / Şehirler / Pune / Mühendislik öğrencisi ve diğer iki kişi Pune'da sınıf arkadaşını öldürmekten tutuklandı