Sherman Oaks Notre Dame'dan JJ Harel yüksek atlamada okul rekoru kırdı

hulya

New member
JJ Harel büyümeyi durduramıyor, bu yüzden 15 yaşındaki çocuk acı çekmeye devam ediyor. Geçen yıl Chaminade'de 1,80'lik birinci sınıf öğrencisi olarak sakatlandığı için yüksek atlamada yarışamadı. Bu sezon Sherman Oaks Notre Dame'a transfer oldu, 6-4'e çıktı ve hâlâ kalçasındaki rahatsızlıkla uğraşıyor.

Perşembe günü Mission League atletizm finallerinde, biraz sağlıklı olduğunda neler yapabileceğine dair kısa bir bilgi verdi. Yüksek atlamayı kazanmak için 6 fit 10,25 inçlik bir okul rekoru kırdı ve onu gelecek hafta Güney Bölümü ön elemelerinde yarışma yoluna soktu.

Daha yükseğe çıkmaya devam etmek istedi ancak kendisine durup elinden gelenin en iyisini önümüzdeki ay Güney Bölümü ve eyalet şampiyonalarının yapılacağı zamana saklaması söylendi. Harel ortaokulda 6-5 ile AAU Gençler Olimpiyatları rekorunu kırdı. Knights adına genç üniversite basketbolu oynadı ve 40 inçlik dikey sıçraması nedeniyle smaçlarıyla tanınıyor.

Notre Dame'ın 4×100 bayrak yarışı takımı, 41.23'lük derecesiyle sezonun en iyi derecesini elde etti ve süper hızlı oyun kurucusu Steele Pizzella'yı da içeriyor. Bir diğer hızlı oyun kurucu ise 48.76'lık derecesiyle 400'ü kazanan Chaminade'den Seth Shigg.

100'de Piskopos Alemany birinci sınıf öğrencisi Demare Deseurn 10.50'de 100'ü kazandı. Üç Notre Dame futbolcusu 10.77, 10.78 ve 10.89 koştu.

1.600 yarışı, St. Francis'ten Sam Franco, 4:21.20'lik derecesiyle, Loyola'dan yetenekli kıdemli Connor Bennett'i yenerek birinci oldu.

Kızlar 400'de ise Notre Dame'lı Taylor Martinez 58.59'la birinci oldu. 100'de Notre Dame'dan Tochi Nwabuzor rüzgar destekli 12.34 koştu.

Beyzbol


Servite 9, JSerra 2: Friars, Division 1 şampiyonu JSerra'yı savunmak için üç maçlık bir taramayı tamamladı. Talan Larson galibiyet için altı atış yaptı. Hayden Woodson'un iki vuruşu ve iki RBI'si vardı.

St. John Bosco 8, Orange Lutheran 2: Anthony Cosme, Braves'e tam bir oyun kazandırdı.

La Mirada 5, Gahr 1: Jacob Oropeza, La Mirada'nın Gateway League şampiyonluğundan en azından bir pay almasına yardımcı olmak için sekiz sayı attı. Maverek Russell üçe üç yaptı.

Villa Parkı 1, El Dorado 0: Aaron Sambath, altı vuruş ve bir yürüyüşle üç vuruşluk bir oyun dışı bıraktı.

Trabuco Tepeleri 3, Görev Viejo 0: Mikey Gray, hiç yürüyüş yapmadan sekiz sayı atarak oyundan çıkmayı başardı.

Dana Tepeleri 4, Capistrano Vadisi 2: Dolphins, Tesoro ve Dana Hills ile South Coast Ligi şampiyonluğundan pay aldı.

El Modena 4, Etek Tepesi 0: Nick Santivanez, Crestview Ligi'nde Foothill ve Villa Park ile berabere kalan El Modena adına tek vuruşlu bir gol attı.

Damien 5, Etiwanda 2: Spartalılar, üç RBI'ye sahip olan Nikko Paoletto'nun ardından Baseline League şampiyonluğunu kazandı.

Diamond Bar 1, Güney Tepeleri 0: Quinton Mendoza maçın sonunu getirerek Walnut'a Hacienda Ligi şampiyonluğunu kazandırdı.

Beckman 10, Irvine 2: Ken Tomitaka, Beckman'a üç vuruşla maçı tamamladı.

Bakış Açısı 8, Campbell Salonu 0: Izzy Parsky üç sayılık bir home run yaptı ve üç vuruşla bitirdi.

Hart 13, Kanyon Ülke Kanyonu 0: Kızılderililer, emekli antrenör Jim Ozella ile 12. Foothill Ligi şampiyonluğunu kazandı.