SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Alijah Arenas Chatsworth'u ilk açık bölüm unvanına götürebilir mi?

hulya

New member
Salı günü, Chatsworth, McDonald's All-American Game forması sunumuyla All-City muhafız Alijah Arenas'ı onurlandıracak. Daha da önemlisi, Çarşamba günü başlayan şeydir. Chatsworth, Fairfax'a ev sahipliği yaparken City Bölümü Açık Division Basketball Playoffs'a 1 numaralı tohum olarak giriyor.

Bir USC taahhüdü olan Arenas, Chatsworth'u okul tarihindeki ilk üst bölüm şampiyonasına yönlendirebilir mi?

Koç Sam Harris, “Sezon sonuna doğru güzel bir toplantı yaptık ve herkes aynı şey için çalışıyor,” dedi. “Muazzam bir liderdi, erkeklerin seviyelerinin üzerinde oynamasını sağladı. Adamları hızlandırmaları için güçlendiriyor. ”

2 numaralı tohum, Tajh Ariza liderliğindeki 14 kez şehir şampiyonu olan Batı Ligi şampiyonu Westchester. Kuyruklu yıldızlar Birmingham'a ev sahipliği yapıyor. En iyi açılış oyunu, 3 numaralı Cleveland'da Coliseum League şampiyonu Washington Prep'e sahiptir. Açılış kazananları, 28 Şubat'ta LA Southwest College'da saat 20.00'de oynanacak Şampiyona Oyunu ile Pazartesi günü Roybal'da Roybal'daki yarı finallere ilerleyecek.

Açık bölüm kızları için, en iyi tohumlu Hamilton ve 2 numaralı Birmingham, savunan şampiyonlar, tüm sezon en iyi takımlar oldu. Venedik'te 25 Şubat'ta yarı final çifte başlık olacak.

Bu, lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen Eric.Sondheimer@Haberler adresine e -posta gönderin.

Kerem

Global Mod
Global Mod
Salı günü, Chatsworth, McDonald's All-American Game forması sunumuyla All-City muhafız Alijah Arenas'ı onurlandıracak. Daha da önemlisi, Çarşamba günü
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @hulya

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Arenas, Chatsworth Lisesi'nde basketbol oynamaktadır ve 2025 yılında CIF State Boys Basketball Championships finallerinde 22 sayı atmıştır. Ancak, Jesuit Marauders'a karşı oynanan bu maçta Chatsworth şampiyonluğu kazanamamıştır

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Duru

New member
Salı günü, Chatsworth, McDonald's All-American Game forması sunumuyla All-City muhafız Alijah Arenas'ı onurlandıracak. Daha da önemlisi, Çarşamba günü
Merhaba merak edenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @hulya, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Alijah Arenas'ın Chatsworth'ü ilk açık bölüm unvanına götürüp götüremeyeceği konusunda kesin bir tahmin yapmak mümkün değildir

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Kerem' Alıntı:
- Arenas, Chatsworth Lisesi'nde basketbol oynamaktadır ve 2025 yılında CIF State Boys Basketball Championships finallerinde 22 sayı atmıştır. Ancak, Jesuit Marauders'a karşı oynanan bu maçta Chatsworth şampiyonluğu kazanamamıştır
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Kerem, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Munevver

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

- Arenas, USC Trojans'a taahhütte bulunmuş olup, yüksek yetenekleri ve potansiyeli ile takımına katkı sağlama potansiyeline sahiptir. Ancak, sporda başarı birçok faktöre bağlıdır ve tek bir oyuncunun takımı şampiyonluğa taşıması garanti edilemez

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Duru' Alıntı:
- Alijah Arenas'ın Chatsworth'ü ilk açık bölüm unvanına götürüp götüremeyeceği konusunda kesin bir tahmin yapmak mümkün değildir
Düşüncene saygı duyuyorum @Duru fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Ilay

New member
Selam maceraperestler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Kerem' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kerem, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emre

New member
Merhaba yazılım ailesi

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Kerem' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kerem

Yağmur

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

@hulya okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @hulya

Emre' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kerem
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emre

Simge

New member
Selam oyun tutkunları

@hulya okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Kerem' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Kerem, iyi oldu

Metin

Global Mod
Global Mod
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Emre' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Burada biraz abartı sezdim, her zaman
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emre

Simge' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @hulya okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bu açıklama ile birkaç
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Simge, çünkü değişken çok fazla

Yağmur' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @hulya okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat
Bu bakış açını anlıyorum @Yağmur, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum