SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Bradford Ailesi: Yükseklik ve Voleybolda Devler

hulya

New member
Bradford ailesi bir plajda, bir havaalanında, bir restoranda birlikte yürüdüğünde, gözler döner. Sadece uzun değiller, devler. Basketbol ailesi değiller – voleybol oynuyorlar. Anma Günü'nde anne, baba, kızı ve oğul oyun arıyorlardı.

Lee Bradford, 1990'larda Pepperdine'de 6 metrelik 7 orta blokerdi. Karısı Sara 6-1 yaşında ve Fordham'da basketbol oynadı. En büyük kızları Carissa, Granada Hills'de Yılın 6-2 Şehir Bölümü Voleybol Oyuncusu, Tennessee ve Güney Alabama'da oynadı ve şu anda Bates College'da baş antrenör.

Oğulları Derek, 6-8 yaşında, Royal ile bir CIF unvanı kazandı ve şimdi ABD Plaj voleybol takımı ile eğitiyor. Oğulları Grayson, Mira Costa'da 6-11 kıdemli ve Cumartesi günü Fresno'da bir devlet şampiyonası için oynuyor. UCLA'ya bağlı.

Ailenin en küçüğü bile, 12 yaşındaki kızı Brooke 5-10 ve voleybol yıldızlığına yöneldi. İyi yükseklik genleri hakkında konuşun – bu ailede hiçbir dev ayakkabı kullanılmadı.

Bradford voleybol ailesi (soldan sağa). Derek (6 metrelik 8), Lee (6-7), Sara (6-1), Brooke (5-10), Carissa (6-2), Grayson (6-11).

(Nezaket Bradford Ailesi.)

Babam çocuklarına büyüyen bir seçim yaptı. “Sporu seviyorum ve ücretsiz özel dersler sundum” dedi.

Onu aldı ve gerisi tarih. Lee, Granada Hills'te öğretmendir ve Tom Harp'ın yardımcı antrenörü idi. Sonunda kulüp yarışması için yıllarca Güney Körfezi'ne gittikten sonra ailesini Manhattan Plajı'na taşıdı.

“Dört yıl önce üst düzey bir kulüp programına gitmek için gerçekten iyi bir karar verdik” dedi. “Harika bir yolculuktu.”

6 feet 11'de Grayson Bradford, Mira Costa için voleybol oynayan herkesin üzerinde. UCLA'ya gidiyor.

(Steve Galluzzo)

Grayson, Güney Bölüm 1 Şampiyonasını, daha sonra Güney Kaliforniya Bölgesel Şampiyonasını kazanan Mira Costa için kilit bir oyuncu oldu ve Cumartesi günü saat 16: 30'da Fresno City College'da Birinci Eyalet Bölümü 1 Boys unvan maçında San José Başpiskopos Mitty'yi oynadı.

Şampiyonalar için bir hafta sonu. Güney Bölümü beyzbol Cuma ve Cumartesi günleri Long Beach'teki Cal State Fullerton ve Blair Field'da yapılacak.

Güney Bölümü Softball Finalleri Cuma ve Cumartesi günleri Irvine'de.

Eyalet atletizm şampiyonaları Cuma ve Cumartesi günleri Clovis'te Buchanan High'da olacak (sıcaklıklar üç rakamlara ulaşacak). Eyalet tenis şampiyonaları Cumartesi günü Fresno'da.

Şehir bölümü voleybol finalleri Cumartesi günü Cal State Northridge'de.

Salı günkü Bölüm 1 beyzbol yarı finalleri bir şok yarattı. Lise beyzbolunun Dodgers versiyonu olarak kabul edilen yıla başlayan 1 numaralı Corona, St. John Bosco 2-0 tarafından dövüldü. 18-0'da gelen Seth Hernandez için ilk lise sahası yenilgisiydi.

John Bosco, Junior Jack Champlin'de daha yakın bir olağanüstü serbest bıraktı. Geçen hafta, skorla ilgili yedinci atışın dibinde, Villa Park üçüncülük kazandı ve Champlin grev almak için getirildi. Braves dokuz inning'de 5-4 kazanmadan önce 2 1/3 hitsiz rahatlama attı.

Corona'ya karşı yedinci atışta 2-0 sayım, bir koşucu ve bir tane dışarıda oyuna yerleştirildi. İlk ilk hamuru yürüdü, sonra bir grev aldı ve oyunu bitirmek için uçtu.

Jack Champlin daha yakın olarak geliyor. John Bosco Corona'yı 2-0 yendi. Bölüm 1 finaline. All-Trinity League. pic.twitter.com/7s0lh5dny6

– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 28 Mayıs 2025
Durumdan, ““ Seviyorum ”dedi.“ 1.000'e yakın insan var ve elektrik. Herhangi bir baskı hissetmedim, gergin hissetmedim. Tüm bu Power 5 oyuncusuna karşı rekabet etmek eğlenceli. ”

John Bosco'dan Jack Champlin, Corona karşısında 2-0 galibiyet kazandı.

(Nick Koza)

Bu tür bir daha yakın zihniyet ve güveni, Cuma günü Cal State Fullerton'daki Santa Margarita'ya karşı Cuma günü saat 19: 00'da St.John Bosco'ya yardım etmelidir. Champlin, antrenör Andy Rojo sunduğunda topu memnuniyetle alacaktır.

“Üflemeli bir tasarruf etmedim” dedi.

Bu ölüm öpücüğü değil. Bu, oyunla birlikte topu isteyen bir genç.