SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Hazırlık konuşması: Verbum Dei, futbol programını yeniden başlatmak için Gary Parks'a başvurdu

hulya

New member
1991 Verbum Dei mezunu olan Gary Parks, mezun olduğu okulda baş futbol antrenörü olarak görevi kabul ettikten sonra karşılaşacağı zorlukları biliyor.

“Verbum Dei benim için evimde” dedi.

Maya Angelou'nun Şehir Bölümü'nde beş yıl boyunca baş antrenörlük yapan Parks, yanında dört Verbum Dei mezununu asistan olarak getiriyor. Watts'taki tüm erkeklere yönelik Katolik okulunda kazanan bir programın nasıl oluşturulacağını bilen biri varsa, o da 2006 şampiyona takımının yardımcı antrenörü olan ve çalışma çalışmasına katılan tüm öğrencilerin gereksinimlerinin karşılanması için bir program hazırlanmasına yardımcı olan Parks'tır. .

“İş etüdünün nasıl çalıştığını biliyorum” dedi. “Yönetim değişti ve bu harika.”

Programda 22 oyuncu var. Verbum Dei, 2023'te 0-10'a çıktı ve geçen sezon kadro sayıları düştükten sonra güvenlik nedeniyle program askıya alındığında 0-7 oldu.

Parks, “İlk öncelik moral oluşturmaktır” dedi. “Meydan okumayı memnuniyetle karşılıyorum.”

Mezun olduğunuz okuldaki kaderinizi tersine çevirme şansınız her gün olmuyor.

Parks, “Hepimiz eve gidiyoruz” dedi. …

Güney Kaliforniya'nın en iyi dört basketbol takımı, Nike Hoophall West Şampiyonlar Turnuvası gösterisi için Phoenix'e gidiyor. St. John Bosco, Harvard-Westlake, Sherman Oaks Notre Dame ve Eastvale Roosevelt Perşembe gününden itibaren üçer maç oynayacak. İşte program. …

Banning'den Steven Perez, futbolda yılın Şehir Bölümü oyuncusu seçildi. İşte All-City takımlarının bağlantısı.

Bu lise sporlarındaki olumlu olaylara günlük bir bakış. Herhangi bir haber göndermek için lütfen eric.sondheimer@Haberler adresine e-posta gönderin.