SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Kanserle Koçluk, Michael Boehle'ın destek sistemi var

hulya

New member
Voleybol antrenmanının Ocak ayında başlamasından bir gün önce, Hall of Fame teknik direktörü Michael Boehle, Loyola High'daki oyuncularıyla gelecek sezon için beklentiler hakkında bilgi vermek için konuştu.

“Konuştuğumuz şeylerden biri, bir ekip içindeki kanser ve kanserin gerçekten birçok şeyi gerçekten etkileyebileceği ve iyileştirilemediği ve yayıldığı zamanların nasıl olduğu” dedi. “Bu benzetmeyi kötü takım arkadaşları hakkında konuşuyoruz.”

Oyuncuların koçlarının ağzından ne çıkacakları hakkında hiçbir fikri yoktu.

“Ne yazık ki, bugün, koçunuzun kanser olduğunu söylemek için buradayım.”

Sanki bu yeterince şok edici değilmiş gibi, bir uyarı geldi.

“Bana karşı sabırlı olmalısın. Uygulamaları, oyunları kaçırıp kaçırmayacağımı veya bir aydır gitmeyeceğimi bilmiyorum” dedi. “Senden yapmanı isteyebileceğim tek şey benim için ekstra bir dua demek. Koç bir savaşçı. Tüm sahip olduğum bu. Yarın görüşürüz.”

Boehle su şişesini tuttu ve başını aşağı indirdi. Sessizlik vardı. Sonunda baktığında, oyuncuların sarılmalar sunan ve ona “Bu savaşı birlikte kazanacağız” diyen tek bir dosyada dizildiğini gördü.

58 yaşındaki Boehle, geçen Ekim ayında rutin bir fiziksel ve kan testi sonrasında prostat kanseri olduğunu öğrendi. Noel'den hemen önce bir MRI taraması prostat üzerinde bir yer ortaya çıkardı. Sonra kanser teşhisini doğrulamak için Ocak ayında biyopsi geldi.

Erken keşfedildiğinden, prognoz iyidir. Boehle koçluk kulübü voleybolunu bitirdikten sonra ameliyatın Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Güney Bölümü playoffları Çarşamba günü başladığında ve Misyon Ligi şampiyonu yavruları Boehle yönetimindeki sekizinci Division 1 unvanını ararken, yaşadığı duyguları tartışmayı ve başkalarını sadece erkekleri etkilemede cilt kanseri için ikinci olan bir hastalık için kontrol etmeye teşvik etmeyi kabul etti.

Kanser onayının okula gelmesinden, ofisine kapıyı kapatıp sadece ağladıktan sonraki gün hatırlıyor.

“Yayın ölümünden korktum” dedi. “Tavşan deliğinden aşağı indim ve tüm farklı kanserleri aramaya başladım.”

Şubat ayında yayılıp yayılmadığını görmek için radyoaktif izleyiciler kullanan bir tarama yapıldı. Doktorunun sonuçları ortaya çıkarmak için bir telefon görüşmesi ile uygulamasını kesintiye uğrattığı günü asla unutmayacak.

“Yaklaşık bir hafta boyunca bilmiyorum,” dedi Boehle. “Ve bu benim doktorum. Havuz güvertesine koştum. Diyor ki, 'Michael raporun geri döndü ve şüphelendiğimiz gibi metastatik bir hastalık yok' diyor. Kelimenin tam anlamıyla havuz güvertesine düştüm ve oğlum Davis, neye benzediğimi görmüştü çünkü 'Kötü haberler mi aldın? 'Yorgunluk yok' dedim.

“Çok rahatladım. Kanser teşhisimin yayılmadığını duyan en büyük haber buydu. Duymam gereken buydu. Kötü bir yerdeydim. Bunu duymam gerekiyordu.”

Boehle, ailesinin, oyuncularının, arkadaşlarının ve koçluk meslektaşlarının desteğiyle Boehle, her şeyin yoluna gireceği konusunda doktorlarının kararını kabul edebildi. Daha iyi yemek ve ameliyatı için mümkün olan en iyi durumda olmak için çalışıyor.

Başkalarının ailesinde kanser olmamasına rağmen, rutin bir kan testi yapmanın, daha da kötüleşmeden önce sorunları keşfetmeye yardımcı olmak için bir zorunluluk olduğunu anlamasını sağlamak istiyor.

“Voleybol topluluğundan aldığım destek ve aşk olağanüstü” dedi. “Mesajım çok sağlıklıydım. Ailenizde bulunmadığın için test edilmemeniz gerektiği anlamına gelmediğiniz için. Bir çok insan fizik yapmıyor. Bu gerçekten kolay bir test.”