SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Loyola'dan Jacob Kreinbring'in zihniyeti sadece bir vurucu değil

hulya

New member
Pozisyonlarına göre en iyi lise futbolu oyuncularını tanıtan bir dizi hikayenin dokuzuncusu ve sonuncusu. Bugün, Jacob Kreinbring, Loyola tekmecisi/vurucusu.

Jacob Kreinbring, tekmeleme kariyerinin doğduğu anı hatırlıyor.

Sekizinci sınıftaydı. Pasadena gençlik futbol takımı, alıcı olarak oynayacak kadar iyi olmadığına karar verdi.

“Turuncu bir tişörtleri var ve 'Topu tekmele' diyorlar. Yeterince yükseğe tekmeledim ve bu bir tutkuya dönüştü. Daha önce tek bir topa bile tekme atmamıştım,” dedi.

Lastik top, Kreinbring'in Loyola Lisesi'ne kadar uzanan tekme yolculuğuna başlamasına yetecek kadar uzağa ve yükseğe gitti. 16 yaşındaki genç, burada Cubs efsanesindeki uzun ve seçkin tekmeciler ve vuruşçular grubuna katılmaya hazır.

1980'lerde, All-CIF punter'ları olan ve sırasıyla Stanford ve USC'ye giden Stonehouse kardeşler Paul ve John vardı. 1990'larda, All-CIF kicker'ları Mark McDonald ve Mike MacGillivray vardı. Thomas Weber, 2004'te All-CIF'ti ve Arizona State'te ülkenin en iyi kicker'ı olarak Lou Gronza Ödülü'nü kazandı.

Conrad Ukropina, All-CIF tekmeci ve punter'dı ve 2012'de mezun olduktan sonra Stanford'a gitti. Daha yakın zamanda, Nicholas Barr-Mira UCLA için tekme attı. Stefan ve Collin Flintoft UCLA için punter'lardı.

Kreinbring, “Tarihsel açıdan muhteşem bir okul” dedi.

Kreinbring, tekmelemenin baskısıyla başa çıkabileceğini çoktan gösterdi. South Pasadena'da birinci sınıf öğrencisiyken, iki galibiyet getiren tekme üretti – biri saha golü, diğeri ekstra puan. Geçtiğimiz sezon Loyola'ya transfer oldu ve çoğunlukla genç varsity takımında oynadı.

1,93 boyunda ve 93 kilo ağırlığında olan oyuncu, diğer oyuncularla birlikte ağırlık kaldırıyor.

“Söylediğim gibi, 'Ben bir atlet olarak doğdum ve bir tekmeci olmak için yetiştirildim,'” dedi.

Babası gerçek bir futbolcu olmaktan kaçındığı için ona yükleniyormuş. Görünüşe göre vuruşçuların korunması gerektiğini anlamıyormuş.

“Babam, bir tekmeci gibi davranmaya ve geri çekilmeye çalışırsam kulağımı ısırır,” dedi. “Benden bir mücadele yapmamı istiyor. Sekizinci sınıftayken bir keresinde Inglewood ile oynuyorduk ve bir tekme oldu. Benim yedek takımım oyuncuyu alamadı. Bir yaş büyük yetenekli bir adam var, 'Bu adamı nasıl yakalayacağım?' Babamla bunun hakkında konuştuğumuzu hatırlıyorum, 'Daha sert olmalısın.'”

Kreinbring, futbol takımının her alanında yer almaya çalışıyor ancak onun rolü tekmeleme ve vuruşa odaklı kalıyor, isabetli ve etkili olmak için esnekliğe, çevikliğe, güce ve tekniğe güvenmeye çalışıyor.

“Jacob elit bir bacağa sahip çok yetenekli bir tekmeci,” dedi koç Drew Casani. “Topun ayağından çıkarken çıkardığı sesi duyabileceğiniz adamlardan biri. Daha etkileyici olanı ise çalışma etiği ve her gün becerilerini geliştirmeye olan bağlılığı. Ayrıntılara karşı nadir görülen bir dikkati var.”

Kreinbring rolünün farkında ve başarılı olmak istiyor.

“Fırsatlarımla yapabileceğim şeyi yapacağım,” dedi. “Ben bir uzmanım.”

İzlenmesi gereken vuruşçular/tekmeciler


Andrew Ayon, Lincoln, 5-9, 160, Jr.: Geçtiğimiz sezon punt başına ortalama 39 yarda yaptı

Mauricio Aguilar, Norco, 6-2, 210, Jr.: Geçtiğimiz sonbaharda 46 yardalık bir saha golü attı

Crew Allen, Temecula Valley, 5-11, 165, Kıdemli: Sağlam vuruş ve tekmeleme

Dylan Freebury, Palos Verdes, 6-0, 175, Kıdemli: Sezon dışında önemli ilerlemeler kaydetti

Jacob Kreinbring, Loyola, 6-0, 195, Jr.: Tüm işaretler olağanüstü bir sezona işaret ediyor

Noah LaBerge, Oaks Christian, 6-0, 165, Kıdemli: Üçüncü sınıf öğrencisiyken yedi saha golü denemesinin hepsini yaptı

Kyler Peters, Oak Hills, 6-1, 180, Sr.: Üç yıldır saha golleri atıyor

CJ Wallace, St. John Bosco, 5-11, 180, Jr.: Washington'a bağlılık etki yaratmaya hazır

William Weisberg, Sherman Oaks Notre Dame, 6-4, 175, Sr.: İsabetli, güvenilir vurucu

Ashton Zamani, Sierra Canyon, 5-11, 170, Kıdemli: Üçüncü sınıf öğrencisiyken dokuz saha golünden yedisini attı