SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Newbury Park'tan Brady Smigiel, QB ağırlıklı Conejo Coast Ligi'nin başında

hulya

New member
Geçtiğimiz ay Tallahassee'de Florida State'in Jay Norvell'in antrenörlük ofisinde, anne-babası, iki kız kardeşi ve ikiz kardeşiyle birlikte oturan Newbury Park oyun kurucusu Brady Smigiel, Norvell'e herkesi şaşkına çeviren şu sözleri söyledi: “Ben bir 'Nole' olmak istiyorum.”

Annesi ve kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Babası da çok geride değildi. Kardeş Beau o kadar mutluydu ki yüksek sesle kükreyerek çıldırdı.

Smigiel, üniversite tercihi olarak Florida State'i seçmesi hakkında “Her açıdan beni zorlayacaklar” dedi.

İkinci sınıfta 52 gol pası ve birinci sınıfta 46 gol pası atan Smigiel'in lise futbolunda iki yılı daha var. Çarşamba günü Panthers, Calabasas, Thousand Oaks Rio Mesa, Santa Barbara ve Westlake'den oluşan Conejo Coast Ligi'nin yeni üyelerinin katıldığı bir medya toplantısında göründü.

Newbury Park koçu Joe Smigiel, “Kesinlikle harika bir oyun kurucu ligi olacak” dedi.

Brady Smigiel'in yanı sıra ligde ayrıca yükselen bir üçüncü sınıf öğrencisi olan Thousand Oaks'tan Jackson Taylor da yer alacak. Rio Mesa'dan JJ Bittner 6 fit 3, 190 pound'a ulaştı ve Ventura County'de koşan ve pas veren en iyi tehditlerden biri olmalı. Laird Fink, Bishop Alemany'de oyun kurucu olduktan sonra Santa Barbara'ya geri transfer oldu.

Calabasas, hücum hattında dört başlangıç oyuncusunun geri dönmesiyle üretken bir hücum planı oluşturabileceklerini umuyor.

Santa Barbara'nın 1,93 metre boyunda, 127 kilo ağırlığında, uzun sarı saçlı ve sörf tahtasında rahatlıkla oynayabilen Malachi Johnston adında hücum hattının en iyi oyuncularından biri var.

Ligdeki okullar sezon boyunca Cumartesi günü bir maç oynayıp, Yahudi bayramları nedeniyle Perşembe günü bir maçla geri dönmek gibi bir zorlukla karşı karşıya kalacaklar.

Thousand Oaks koçu Ben McEnroe, kısa çalışma haftasıyla başa çıkabilmek için oyuncuların fiziksel olarak hazır olduğundan emin olması ve keşif çalışmalarını erken bitirmesi gerektiğini söyledi.

Ligin en önemli maçı 25 Ekim'de Newbury Park'ta Thousand Oaks'ın sahasında oynanacak. Brady Smigiel, Lancers tarafından iki sezonda altı kez topu kesildi ve bu sezon şartları değiştirmeye çalışacak.

“Sanırım Süperman olmamaya çalışmam gerekiyor,” dedi. “Topu ele geçirmek eğlenceli değil.”

Westlake, Haziran ayında koç Jesse Craven'ın istifasının ardından yeni koçu Carnell Henderson'a uyum sağlıyor. Birmingham transferi Ronnell Hewitt, bir koşucu/orta saha oyuncusu, Warriors için etkili bir oyuncu olacak gibi görünüyor.