SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Sondheimer: Anılar Galore ile Bir Lise Şampiyonası Hafta Sonu

hulya

New member
Lise spor şampiyonalarının yoğun bir hafta sonu, bazı heyecan ve tuhaflıklara bakmayı hak ediyor.

Cuma gecesi Westchester'ın 16. Şehir Bölümü Basketbol Şampiyonasını kutlarken Tajh Ariza, adrenalin ve enerjiyle o kadar doluydu ki, takım arkadaşı Courtney Hutchins'i göğüs yumrularıyla devirdi, Hutchins'i bir bowling topu gibi mahkemede tekrar tekrar gönderdi.

Westchester kıdemli Courtney Hutchins, Tajh Ariza ile bir göğüs yumruğu yaptı, sonra bir gülümsemeyle yerde yuvarlanmaya başladı.

(Nick Koza)

Hutchins'in oyunculuk için bir Akademi Ödülü'nü hak ediyor.

Yaralanmadım. Sadece mutluydum, ”dedi Hutchins Cumartesi sabahı. “Uygulama sırasında zaman zaman flop yapıyorum. Oyunlar sırasında flop yapıyorum. “

Dedi Koç DeWitt Cotton: “Sadece etrafta oynuyorlar. Her gün pratikte görüyorum. ”

Şehir Bölümünde Açık Bölümde El Camino Real ve Birmingham arasındaki erkeklerin rekabet oyunu, Patriots'un kalecisi Armando Cervantes, bir golü önlemek için Penaltı kutusunda El Camino Real'in Christopher Karadağ ile mücadele etti. Sarı kart verildi, bir penaltı vuruşu değerlendirildi ve El Camino Real, 2-1 altın golü kazanmadan önce fazla mesaiye göndermek için puanı bağladı.

Hafta sonunun en iyi oyunu Canyon Country Canyon, 89-86 galibiyet için Buzzer'de Nuh Madrigal tarafından çekilen üç puanlık bir bankada Güney Bölüm 2A Şampiyonası basketbol maçında St. Bonaventure'ı yenmek için üçlü fazla mesaiye ihtiyaç duyuyordu. Bundan önce, St. Bonaventure'dan Charlie Adams, oyunu ilk fazla mesaiye göndermek için düzenlemede 1.5 saniye kaldı. Sonra, Canyon'un Isaac Yuhico tarafından, ilk fazla mesaide 21 saniye kaldı.

Canyon'un 36 yaşındaki baş antrenörü Ali Monfared, “Şimdiye kadar gördüğüm veya katıldığım en çılgın oyundu. Büyük atıştan sonra büyük atıştan sonra büyük atış vardı” dedi.

Oak Park, üç yıl önce kız basketbol antrenörü olarak ViewPoint'ten burr'u işe aldığında, Lakers için Phil Jackson'ı işe almak gibiydi. 2A finalinde bir galibiyetle üst üste üçüncü Güney Bölümü unvanını kazandı. Genel olarak dört düz başlık kazandı. Oak Park'tan Delaney White, üçüncü farklı playoff bölümünde yılın bir oyuncusu olacak. Babası Larry, Cal State Northridge'de basketbol oynadı ve Burbank Burroughs'ta koçluk yaptı.

Bir şampiyonluk oyununun ilk çeyreğinden sonra 17-0 düştüğünü hayal edin. Rolling Hills Prep Girls 'Basketbol koçu Moniquee Alexander'ın karşılaştığı meydan okuma, çeyrekte bir oyuncu veya koç olarak hiç kapatılmamıştı.

“Bu koç geldi, 'Masaları çevirirdim' 'dedi. “Her zaman durum olmadığını söylüyorum. Bu şekilde tepki vermeyi seçersiniz. Sakin kalmayı seçtim. ”

Rolling Hills Prep, Regan Enright'ın bir saniye solla iki serbest atış yapmasının ardından 2A şampiyonasını kazanmak için tespih 51-49'u yenmek için yürüdü.

Birmingham'dan Henry Aslikyan 113 kiloluk devlet güreş şampiyonasını kazandı.

(Cici Robinson)

Bakersfield'daki devlet güreş şampiyonalarında, Birmingham'dan Henry Aslikyan, iki kez şampiyon olmak için devlet tarihinde 85. güreşçi olmak için 113 kiloluk bölüm kazandı. Bir yıl daha gidecek üç kez şehir şampiyonu.

2023'te onunla birinci sınıf öğrencisi olarak ilk tanıştığımda 5 feet 2 ve 102 pound idi. 5-6'ya ulaştı.

“Zaten her gün daha uzun boyluyorum,” dedi. Kilo almaya çalışıyorum. Çok fazla yağım yok. “

O gerçek bir güçlü fare. Şehir bölümünden ilk iki kez devlet şampiyonu.