SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

St. Francis QB John Sanders gidiş-dönüş 160 millik yolculuğuna devam ediyor

hulya

New member
2021 sonbaharından bu yana en muhteşem bağlılık başladı. Tracey Sanders, haftada altı gün, o zamanlar birinci sınıf öğrencisi olan oğlu John'u Mojave'deki aile evinden La Cañada'daki St. Francis Lisesi'ne götürebilmek için yeni bir hibrit araba satın aldı. Tek yön 80 mil ve 14 Nolu Otoyol'u kullanmak 90 dakika sürüyor.

İki yıl sonra diğer oğlu Shawn, John'a St. Francis'e katılma ve 160 mil gidiş-dönüş yolculuğu yapma konusunda katıldı. İkisi de oyun kurucu ve genç sporcu olduklarından beri St. Francis koçu Dean Herrington tarafından eğitilmişlerdi.

Aynı zamanda St. Francis'te koçluk da yapan genel müteahhit Tracey, “Çocuklar için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi.

Mojave'de sıcaklıklar 100 dereceye yaklaşırken, artık son sınıf öğrencisi olan John, bu hafta St. Francis'te yaz antrenmanlarının tadını çıkarıyordu. Ve şu soruyu yanıtlamaya hazırdı: “Mojave'den geldiğin dört yıl boyunca bunu yapacağını mı sanıyordun?”

“Ah, dürüst olmak gerekirse, buraya gelmeden önce bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim,” dedi. “Ama işte buradayız. Bir yılım daha var.”

Uzun yolculuk her iki Sanders çocuğu için de iyi oldu. Not ortalamaları 4.0'ın üzerinde ve araba sürelerini ödev yapmak veya uyumak için kullanıyorlar. John, 2.032 yard pas ve 21 gol atarken 778 yard koşup sekiz gol attığı en çok yönlü oyun kuruculardan biri olduğu bir üçüncü sınıf sezonundan geliyor.

Herrington, onu Piskopos Alemany'den pek işe alınmayan ancak Doğu Washington ve Oregon'da oynamaya devam eden eski oyun kurucu öğrencisi Vernon Adams ile karşılaştırdı. Adams şu anda Kanada Futbol Ligi'nde oynuyor.

Herrington, “Üniversiteler Vernon'un peşine düşmemekle hata yaptı” dedi. “Şimdi aynı anlaşma var. Anlamıyorum. John koşabilir, fırlatabilir, akıllıdır, dayanıklıdır. Dışarıda bir sürü kötü üniversiteli oyun kurucu görüyorum. Birinin tetiği çekmesi gerekiyor.”

Sanders, bu yaz bir futbol kampında 40 yarda koşusunu 4,6 saniyede koştu ve atletizm takımı için 100 metreyi 11,2 saniyede koştu. Daha hızlı ve daha güçlü olduğunu düşünüyor.

“Sadece hissedebiliyorum” dedi.

Altın Şövalyelerin, geçen yılın grubuna göre daha hızlı olan yeni oyuncuların eklenmesiyle daha fazla pas vermesi bekleniyor. Demari Nunley, St. Pius X-St'den transfer. Matthias ve ikinci sınıf öğrencileri Mason Maddox ile Daveon Blaylock, Sanders'ın gücünden ve deneyiminden yararlanabilirler.



St. Francis'in Sanders'ın kardeşi Shawn (solda) ve John. İkisi de oyun kurucu. Shawn birinci sınıf öğrencisi ve John da üçüncü sınıf öğrencisi olacak.

(Eric Sondheimer / Haberler)



Sonra yedek oyun kurucu, alıcı, vurucu ve tekmeci olarak görev yapan üçüncü sınıf öğrencisi Shawn var. Bu haftanın başlarında kavurucu sıcaklıklar varken, John dışarıda tutucu olarak görev yaparken küçük kardeş saha golleri denedi. Vurucu ve tutucunun her ikisi de oyun kurucu olarak tasarlanabilecek potansiyel sahte saha golü oyunlarını hayal edin. Yanalları düşünün, ancak topu kim atmalı?

“İkimiz de” dedi John. “İlk kim kaparsa.”

Sanders ailesi, babalarının sadık şoförleri olması sayesinde fikirlerini gelip giderken tartışabilirler. Tracey, hibritin hala dayandığını ve Shawn mezun olana kadar 2026'ya kadar dayanması gerektiğini söyledi. Bu, Mojave'den La Cañada'ya altı yıllık gidiş-dönüş yolculuk anlamına gelir.

“Notları harika,” dedi Tracey. “Bunu bozmuyorum.”