SİTEMİZ İLE İSİM BENZERLİĞİ OLAN MESAJLAR ALIRSANIZ LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ, BİZİMLE ALAKASI YOKTUR. DOLANDIRICI SİTE OLDUĞU KESİNDİR LÜTFEN ŞİKAYET EDİNİZ. BİZ BİR FORUM SİTESİYİZ HİÇBİR ALAKAMIZ OLMADIĞINI BİLDİRİRİZ. WHATSAPP HATTIMIZA GELEN UYARILARA İSTİNADEN BU BİLDİRİMİ YAYINLAMAK ZORUNDA KALDIK.

Wyatt Brown, Notre Dame'e Transfer ile Rekabette Basamak

hulya

New member
Bahar futbol antrenmanı bu ay başlıyor ve müthiş bir tersine sahip oyunculardan biri genç solak oyun kurucu Wyatt Brown.

Üç mevsim boyunca, Santa Monica'nın yapımında yıldızıydı. Sonra kendisine meydan okumak isteyen bahar dönemi için Sherman Oaks Notre Dame'e transfer oldu.

400 metre koşarak ve ağırlık kaldırarak hızını, gücünü ve dayanıklılığını artırıyor. 6 feet 4 ve 200 pound'a ulaştı. Bacakları, oyununun yanı sıra kolunun önemli bir parçası oldu ve Notre Dame, geçen sezon eyaletteki en hızlı oyun kurucusunu şu anda Wake Forest'taki Steele Pizzella'da konuşlandıran çift tehditten nasıl yararlanacağını kesinlikle biliyor.

Brown, futbol geleceğine yardımcı olmanın bir yolu olarak pisti kucaklıyor.

“Dünyadaki en eğlenceli şey değil çünkü oraya çıkıp futbolu atmak istiyorum” dedi. “Bir sporcuya getirdiği avantajlar, bence her futbolcunun yapması gerekiyor. Sadece fiziksel tokluk değil zihinsel tokluk inşa ediyor. Umarım zamanlarım haftada daha iyi olur.”

Brown, Pizzella kadar hızlı değil, ancak büyüklüğü ve gücü, bölgenin Luc Weaver'daki en iyi alıcılarından birini iade eden bir Knights ekibi için iyi uymalıdır. Eskiden gençlik futbolunda sekizinci sınıf öğrencileri olarak takım arkadaşlarıydı.

“O benim en sevdiğim alıcıydı,” dedi Brown. “Birlikte iyi oyunlarımız vardı. Yerden başlamıyoruz ama zaten iyi bir noktadan başlıyoruz. Ona güveniyorum. Bence LA'daki en iyi alıcı ve ne yapacağımız konusunda heyecanlıyım.”

Oyun ve etrafında ve üniversitede gerçekleşen değişiklikler hakkında bilgili olan bir öğrenci olan Brown, ona şimdi ve gelecekte bir oyun kurucu olduğunu sorduğunuzda birçok test olduğunu kabul ediyor.

“Her şey olan her şey için çılgınca” dedi. “Bu şeyleri vurgulamak için çok fazla zaman harcadım. Geldiğim şey kendim için basitleştirmek. Sabit başlı kalın, çünkü günün sonunda, yapmam gereken şeyi yaparsam, işler işe yarayacak.”

Bu bahar işe başlamak, Sierra Canyon ve Gardena Serra'nın zirveye çıktığı Misyon Ligi'nde Brown'un çok daha zorlu bir rekabetle karşılaşması.

“Bunun için bir adam varsa, ben ve ekibimiz” dedi. “Çok heyecanlıyım. Liseye geldiğim için rekabeti kazıyorum. Tek istediğim bu. Daha kolay olmayacak, ama sizi daha iyi yapan şey, özellikle bir sonraki seviye için, Bölüm I [college]. Herkes iyi olacak, o zaman neden şimdi başlamıyorsunuz? Rekabet için heyecanlıyım. Bizi daha yüksek bir seviyeye taşıyor. ”

İlkbahar ve yaz aylarında gerçekleşecek birçok ilginç oyun kurucu yarışması var. Mater Dei'de Jserra'dan bir transfer olan Ryan Hopkins, geçen sezonun yedekleme Furian Inforrera ile yarışacak. Sierra Canyon, Utah'a bağlı Wyatt Becker'in yerini Santa Barbara transferi Laird Finkel'in gelişiyle değiştirecek. Gardena Serra'nın da yeni bir oyun kurucu olacak.

Cory Butler, Dominick Catalano'dan Corona Centennial 76 yarda resepsiyonunun hızını açıyor. Mater Dei 22, Corona Centennial 14 pic.twitter.com/qtxswiymej

– Eric Sondheimer (@Latondheimer) 23 Ağustos 2024
Corona Centennial'da Dominick Catalano, üç mevsim bekledi, sonunda oyun kurucuda başlangıç haline geldi.

Aktarmaya gelince, Brown, “Ben sadık bir adamım. Santa Monica'lıydım. Notre Dame'e 3.000 kişiyle bir devlet okulundan gelmek kolay değil. Sanırım bu benim için iyi bir hareketti. Burada iyi insanlardan başka bir şey yok. Sadece bir başlangıç. Daha fazlası.”

Şehir bölümünde, Banning, Narbonne ve Carson'da yeni antrenörlerin bulunduğu Deniz Ligi'nde değişim oluyor. Birmingham, geçen sezondan geçen sorunlarını çözerse şehir şampiyonluğu olabilir.

Büyüyen bir trendde, birçok okul önümüzdeki ay kolej koçlarını çekmek ve rakipleri yedi bir yarışmalarda oynamaya davet ederken, üniversite işe alımcılarının menüde barbeküden kerevitlere kadar görünmesini sağlamak için ücretsiz yiyecekleri kullanmaya davet ediyor.

Ve elbette, bahar dönemi sona erdiğinde çok daha fazla transfer olacak.